ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Όλο... εξτρέμ

Αλλάζει ο ρόλος του Έουλερ στο πλάνο της φετινής χρονιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει και της νέας σεζόν έχει αρχίσει εδώ και 15 ημέρες και σήμερα η αποστολή θα ταξιδέψει στη Αυστρία όπου θα μπουν οι βάσεις. Το ρόστερ της ομάδας μοιάζει συμπληρωμένο και μοναδική εκκρεμότητα τη δεδομένη στιγμή είναι αυτή του Ντανίλο.

Σε κάθε θέση υπάρχουν 2+ επιλογές, αλλά και αρκετοί παίκτες οι οποίοι υπολογίζονται πέραν της μιας θέσης. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Έουλερ με μια βασική διαφορά, η οποία αφορά στον φετινό ρόλο του στην ομάδα.

Απ’ την περσινή κιόλας χρονιά και παρά τους τραυματισμούς και το γεγονός πως δεν έπαιξε βασικός σε μεγάλο κομμάτι της σεζόν, φάνηκε πως ο Έουλερ είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά επιθετικά χαρίσματα. Διάκριση στα μετόπισθεν δεν λες πως είχε, όμως, επιθετικά έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει.

Γι’ αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο Ντούσαν Κέρκεζ βλέπει στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται και ως εξτρέμ. Μάλιστα, όχι μόνο θεωρεί τον Έουλερ ως λύση για άκρα της επίθεσης, αλλά στο πλάνο και δίπλα απ’ το όνομα του ποδοσφαιριστή, γράφει πρώτα εξτρέμ και έπειτα όλα τα άλλα.

Αυτό σημαίνει πως ο Μαζάν θα είναι η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, σκοπός για τον οποίο και αποκτήθηκε, ενώ πίσω από αυτό ακολουθούν τα ονόματα των Άντονι, Έουλερ, Αβραάμ και Σάντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ