ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Παραπάνω κι απ' το... τελευταίο σεντ

Κατηγορηματική διάψευση για τα περί οφειλών στον Ντανίλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η… Ντανιλειάδα όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά ολοένα και περιπλέκεται. Την «ανταρσία» του Βραζιλιάνου κατά την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία διαδέχθηκαν οι πληροφορίες που τον θέλουν να κοινοποίησε στην ΑΕΛ, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, ότι έχει προχωρήσει σε ενέργειες για να διακόψει μονομερώς το συμβόλαιό του, προφασιζόμενος μη καταβολή μισθού ενός μήνα και των περσινών μπόνους.

Από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων», πάντως, τονίζεται ότι στο παρόν στάδιο δεν έχουν λάβει επιστολή από την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσω της οποίας να τους ενημερώνει για οποιεσδήποτε ενέργειες ή προθέσεις για να τερματίσει πρόωρα τη μεταξύ τους συνεργασία η οποία, βάσει του συμβολαίου του, έχει ισχύ μέχρι το 2022.

Παράλληλα, διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι η ομάδα οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή. Τουναντίον, σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΑΕΛ, ο παίκτης δεν είναι απλώς πλήρως εξοφλημένος για την περσινή σεζόν, αλλά έχει προεισπράξει κιόλας μέρος του μισθού για τον πρώτο μήνα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Λεφτά τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να πάρει στις 31 Αυγούστου.

Ως προς το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, η θέση της ΑΕΛ παραμένει η ίδια. Θα διαπραγματευτεί την πώληση του Ντανίλο εάν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος της χτυπήσει την πόρτα. Πρόθεση να διακόψει το συμβόλαιό του αφήνοντάς τον ελεύθερο δεν υπάρχει, ακόμα κι αν το παράπτωμά του και η απουσία του από τις προπονήσεις αποτελεί παραβίαση των συμβατικών υποχρεώσεών του, για την οποία θα του επιβληθούν κυρώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ