ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Περιμένουν το «Έρχομαι» ή «Δεν έρχομαι»

Τα δεδομένα για τον Κρις Κόλμαν

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Στην ΑΕΛ είναι στο… ακουστικό τους και περιμένουν την οριστική απόφαση του Κρις Κόλμαν στην πρόταση που του έκαναν για να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Ο Ουαλός τεχνικός βλέπει με θετικό μάτι την πρόκληση που λέγεται Κύπρος και ΑΕΛ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια ζητήματα που τον… «αναγκάζουν» να θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση στους αξιωματούχους της Λεμεσιανής ομάδας.

Όπως μαθαίνουμε είναι ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε από τους ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων και εάν και εφόσον ξεκαθαρίσει, βασικά, ένα οικογενειακό ζήτημα που έχει, τότε δεν αποκλείεται μέσα στην τρέχουσα βδομάδα να επικοινωνήσει με τους παράγοντες της ομάδας και να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει γίνει.

Πάντως, και από την ΑΕΛ είναι πρόθυμοι να περιμένουν ακόμη λίγο τον Κρις Κόλμαν, αλλά δεν θέλουν να το… κρατήσουν ανοικτό αυτό το κεφάλαιο για αρκετό καιρό. Έτσι, ίσως και μέσα στην τρέχουσα βδομάδα κλείσει αυτό το ζήτημα, για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο θέλουν να κλείσει μέσα στην εβδομάδα το θέμα, για να μπορέσει να ξεκινήσει να τρέχει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο, αφού περιμένει αρκετή δουλειά, τόσο το νέο τεχνικό, όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Γιάννου, λόγω του ότι θα είναι πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση