ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πήρε ότι έδωσε

Σε ακόμη ένα ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ γνώρισε ακόμη μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ακόμη ένα ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Ουσιαστικά πήραν ότι έδωσαν.

Όταν σε ένα τέτοιου είδους ντέρμπι όπως απέναντι στον συμπολίτη Απόλλωνα, κάνεις τέτοια εμφάνιση τότε δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο. Η ΑΕΛ ήταν κάκιστη αμυντικά. Ολόκληρη η αμυντική της λειτουργία ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να βγαίνουν μπροστά και να δημιουργούν ευκαιρίες πολύ εύκολα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα οι οποίοι κάθε εβδομάδα δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί.

Όταν στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος κάνει τρεις τελικές στο στόχο και οι δύο καταλήγουν σε γκολ, αυτό ασφαλώς και είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες στην ομάδα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα, και αν δεν γίνει κάτι να συνέλθει η ομάδα, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα συμβεί στην πορεία. Ελπίδες για είσοδο στην εξάδα δεν υπάρχουν, και το ζητούμενο πλέον για τη Λεμεσιανή ομάδα είναι να μην κινδυνεύσει κιόλας στο τέλος, αφού παρέμεινε κολλημένη στους 19 βαθμούς.

Όσοι απαρτίζουν το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν ότι είναι δυνατό για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα. Ο κόσμος που κάθε εβδομάδα βρίσκεται στις κερκίδες και δίνει τα πάντα, δεν αξίζει να βλέπει τα ίδια και τα ίδια σε κάθε παιχνίδι.

Απομένουν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες για το ματς της χρονιάς απέναντι στον Απόλλωνα για το κύπελλο, και θα πρέπει πάση θυσία η ΑΕΛ να ενισχυθεί με παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν ώστε να μην χαρακτηριστεί εντελώς αποτυχημένη και η φετινή χρονιά, από τον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Τόνι Κόσκελα πάσχει σε όλες τις γραμμές. Δεν μπορεί να κάνει πολλές μεταγραφές, όμως όσες απομένουν μετά από την απόκτηση του Ανέστη θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σωστά και να γίνουν οι σωστές επιλογές όσο δύσκολο κι αν είναι σε μια μεταγραφική Ιανουαρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση