ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πίσω από τα πρώτα λόγια του κόουτς

Αρκέστηκε στο να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μένοντας μακριά από υποσχέσεις...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρώτες δηλώσεις χθες από τον νέο προπονητή της ΑΕΛ, Τόνι Κόσκελα.

Ο Φινλανδός τεχνικός παρουσιάστηκε σοβαρός στη «γαλαζοκίτρινη» κάμερα, φάνηκε να… μετράει καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιούσε σε αυτή την πρώτη του επικοινωνία με τον κόσμο της ΑΕΛ και αρκέστηκε στο να κρατήσει χαμηλούς τόνους, μένοντας μακριά από υποσχέσεις.

Είναι λογικό αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να θέσει κάπου τον πήχη για το τι μπορεί να επιτύχει φέτος η ΑΕΛ ο Τόνι Κόσκελα, μιας και ακόμη μερικές μέρες είναι στη χώρα μας και προπονεί τη Λεμεσιανή ομάδα. Γνωρίζει ότι έχει αρκετή δουλειά να κάνει, η ΑΕΛ είναι σε μία δύσκολη κατάσταση και εξαρτάται από τον νέο της προπονητή το πως θα μπορέσει να μπει σε μία νικηφόρο πορεία.

Ο νεαρός τεχνικός, δεν θέλησε να μιλήσει ούτε για εξάδα, ούτε για Ευρώπη, ούτε για διακρίσεις, τίτλους, αλλά αναφερόμενους για τους στόχους της ΑΕΛ αρκέστηκε στο να επισημάνει «Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και αυτό είναι εβδομάδα με εβδομάδα πρέπει να βελτιωνόμαστε, και μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε έτσι ώστε να μπορούμε να παίζουμε εβδομάδα με εβδομάδα καλύτερα. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο βραχυπρόθεσμος και ο μακροπρόθεσμος στόχος».

Αν και είναι η πρώτη του φορά που βγαίνει εκτός Φινλανδίας για να αναλάβει ομάδα στην προπονητική του καριέρα, φάνηκε να γνωρίζει κάποια πράγματα για την ΑΕΛ και το Κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ έστειλε και το μήνυμα στον κόσμο περιμένοντας ότι θα είναι αρκετός, να γεμίσει το «Άλφαμέγα», το απόγευμα της Κυριακής στο ντεμπούτο του απέναντι στον Οθέλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Η ΑΕΛ με καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Γαρποζη κέρδισε με 3-1 τη Νέα Σαλαμίνα πανηγυριζοντας για πρώτη φορά μέσα στο νέο ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ