ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Προγραμματισμός σε νέα βάση

Συμπεράσματα που προκύπτουν από την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Παντελίδη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Σίλας θα ‘ναι; Ο Γιανέφσκι; Κάποιος τρίτος που δεν γράφτηκε ακόμα; Το μόνο σίγουρο είναι πως όπως έχουν τούτη στιγμή τα δεδομένα, ο προπονητής με τον οποίο θα πορευτεί η ΑΕΛ τη σεζόν που έρχεται δεν θα είναι ο Σάββας Παντελίδης, που θα παραδώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του.

Απολύτως φυσιολογικά, η τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Ελλαδίτη έχει άμεσο αντίκτυπο στον προγραμματισμό, που θα τεθεί πλέον υπό νέα βάση όχι απλώς στο κεφάλαιο που αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και ως προς το ξεσκαρτάρισμα στο υφιστάμενο ρόστερ.

Ο Παντελίδης είχε σκοπό να προχωρήσει σε τομές στο δυναμικό της ομάδας και ζητούσε την αποδέσμευση παικτών που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη, ακόμα και για τη μεθεπόμενη σεζόν. Ο Αντρέας Σοφοκλέους, ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει όλα του τα «θέλω» αποζημιώνοντας Ριστέφσκι και Μαζάν για πρόωρη διακοπή της συνεργασίας τους (που έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι), αποκυπριοποιώντας περαιτέρω το ρόστερ με την αποχώρηση του Σωτηρίου και διώχνοντας τον Ρομάριο για χάρη του οποίου είχε πληρώσει και ξαναπληρώσει μερικούς μόνο μήνες προηγουμένως.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι παραπάνω περιπτώσεις ήταν το σημείο τριβής στις συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο Βορεομακεδόνας στόπερ, ο Σλοβάκος αριστερός μπακ και ο εξτρέμ από τη Γουινέα-Μπισάου θα είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ και την επόμενη χρονιά, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρότινος φαινόταν να βαδίζουν προς την έξοδο.

Θα είναι οξύμωρο η διαφωνία για τους παραπάνω παίκτες να αποτελεί την αιτία για να μη συνεχίσει στην ομάδα ο προπονητής που, βάσει του τι είχε προβάλει η ίδια δημοσίως, ήθελε στον πάγκο της και για τη νέα σεζόν και τελικά να τους διώξει... εκτός κι αν ήταν απλώς μια αφορμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν είναι τόσο η ήττα όσο η κατάσταση των Φραντζή και Μπεραχίνο που αποχώρησαν με πρόβλημα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν τρεις επιθετικούς, οι οποίοι όμως δεν… φημίζονται για την ευκολία να βρίσκουν δίκτυα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ