ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Πρωταθλήτρια στην κυκλοφορία της μπάλας

Άτυπη πρωτιά για την ομάδα της Λεμεσού - Ποιες ακολουθούν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με το CIES (Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών - στην Ελβετία η βάση του), παρουσιάζει τις ομάδες οι οποίες έχουν την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Ομάδες από 40 πρωταθλήματα και ανάμεσα σε αυτά και το κυπριακό.

Η κατάταξη «βγαίνει» από τον αριθμό πασών που επιχειρήθηκαν ανά αγώνα και τον μέσο όρο της απόστασής τους. Ο πολλαπλασιασμός αυτών των δύο μεταβλητών δείχνει την απόσταση κυκλοφορίας της μπάλας για τις ομάδες κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Στην «κυπριακή» κατάταξη, την πρώτη θέση έχει η ΑΕΛ και ακολουθούν ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολυμπιακός και Απόλλωνας όσον αφορά στην πεντάδα. Οι γαλαζοκίτρινοι σε εννέα ματς που μετρήθηκαν, κατέγραψαν 477.4 πάσες, έχοντας την καλύτερη κυκλοφορία με μέση απόσταση 19.4 μέτρα, «καλύπτοντας» 9.3 χιλιόμετρα. Στην τελευταία θέση του πίνακα, βρίσκεται η ΠΑΕΕΚ με 343.4 πάσες έπειτα από εννέα ματς, με μέση απόσταση 20.1 μέτρα, καλύπτοντας 7.1 χιλιόμετρα.

Οι πιο πάνω αναλύσεις έγιναν από την πιο αξιόπιστη υπηρεσία που χρησιμοποιείται για ανάλογους και πολλούς άλλους σκοπούς, την InStat.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Το μεταγραφικό πλάνο και πως επηρεάζει η διαφαινόμενη φυγή Σάντος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Σημαντικό από κάθε άποψης το λεμεσιανό ντέρμπι στο «Στάδιο Αλφαμέγα»
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ