ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πρώτα το ξεκαθάρισμα με Γαρπόζη

Το θέμα του προπονητή στο προσκήνιο...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια άσχημη σεζόν έλαβε τέλος για την ΑΕΛ. Στην ομάδα περίμεναν εδώ και… καιρό το φινάλε μιας χρονιάς που εξελίχθηκε διαφορετικά από ότι περίμεναν. Η Λεμεσιανή ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση και πλέον το ζητούμενο είναι η επόμενη σεζόν να βρει την ομάδα βελτιωμένη και πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Παναγιώτης Γιάννου, βρέθηκε χθες στο Στάδιο Αλφαμεγα και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, σηκώνει πλέον μανίκια αφού τον περιμένει αρκετή δουλειά.

Πρώτο του μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση του Γιάννου με τον Αλέξη Γαρπόζη ώστε να διαφανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές ή όχι. Αν διαφανεί ότι δεν υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας και μη πρόσφορο έδαφος, τότε στην ΑΕΛ θα κινηθούν για να βρουν τον αντικαταστάτη του Κύπριου τεχνικού.

Πριν ακόμη ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του Γαρπόζη ή όχι έχουν ήδη προταθεί αρκετά ονόματα στη Λεμεσιανή ομάδα, με κάποια ονόματα να είναι γνώριμα και κάποια όχι. Στην ΑΕΛ μαζεύουν όλες τις πληροφορίες όμως θα πρέπει πρώτα να διαφανεί τι θα γίνει με τον Αλέξη Γαρπόζη και μετά να δουν πως θα προχωρήσουν.

Όσο αφορά το ρόστερ, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές, αφού πολλοί που φόρεσαν φέτος τη γαλαζοκίτρινη φανέλα, έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Το θετικό για τη Λεμεσιανή ομάδα, είναι ότι λήγουν αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν ικανοποίησαν, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.

Το δύσκολο κομμάτι αφορά αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, οι οποίοι θα πρέπει να αποζημιωθούν για να αποχωρήσουν. Στόχος της διοίκησης είναι το οικονομικό κόστος από αυτές τις περιπτώσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση