ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Σε καθημερινή επικοινωνία Κόλμαν-Γιάννου

Έστω αν ο Ουαλός αποχώρησε από την Κύπρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ μπήκε και επίσημα στην εποχή του Κρις Κόλμαν, με τον Ουαλό τεχνικό να παρουσιάζεται από τη Λεμεσιανή ομάδα. Ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων είχε μια πρώτη ευκαιρία να τον ακούσει για το πως σκέφτεται ενόψει της νέας σεζόν, ποια είναι η φιλοσοφία του και τι ψάχνει όσο αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Κόλμαν πλέον αποχώρησε από την Κύπρο, και αναμένεται να επιστρέψει γύρω στα τέλη Ιουνίου στο νησί μας για να εγκατασταθεί. Όπως είναι φυσιολογικό, έχει αρκετά πράγματα να ρυθμίσει στην πατρίδα του για να μπορέσει να κατηφορίσει στην Κύπρο μια και καλή.

Μπορεί να έφυγε, όμως είναι σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τον Παναγιώτη Γιάννου όσο και με τον πρόεδρο της ΑΕΛ όσο αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Γιάννου και Κόλμαν καταλήγουν μαζί στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα και από εκεί και πέρα, με κάποιους θα μιλήσει απευθείας ο κόουτς, με κάποιους ο τεχνικός διευθυντής, για να διαφανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας.

Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Ζαχαρίου και Μάμα, ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται κι άλλοι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν συζητήσεις από πλευράς γαλαζοκιτρίνων με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν είτε από την εγχώρια είτε από την ξένη αγορά, και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να προκύψουν εξελίξεις αν έρθουν οι απαντήσεις που περιμένουν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση