ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Σίλας στην έξοδο... ξανά μανά

Ορατό το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί άμεσα ο Πορτογάλος τεχνικός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί το μέλλον του Ζόρζε Σίλας στον πάγκο της ΑΕΛ. Την Δευτέρα οι πληροφορίες ήθελαν τον Πορτογάλο τεχνικό να απομακρύνεται άμεσα απ’ τον πάγκο, ενώ την Τρίτη η επίσημη ΑΕΛ δια του εκπροσώπου τύπου της ομάδας σημείωσε πως συνεχίζει κανονικά, με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει σήμερα Τετάρτη το φως της δημοσιότητας να λεν πως ο Σίλας τελειώνει άμεσα.

Εκ των πραγμάτων η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Πορτογάλου έχει κλονιστεί, τόσο από πλευράς του κόσμου της ομάδας, όσο και από πλευράς διοίκησης. Η «λευκή επιταγή» που δόθηκε στον Σίλας το καλοκαίρι δεν υπάρχει πλέον, με την πίεση να είναι τεράστια. Ο ίδιος ζήτησε χρόνο ώστε να παρουσιάσει την ομάδα στο επίπεδο που επιθυμεί, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο πως θα τον έχει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως και σήμερα υπάρξει οριστική απόφαση για απομάκρυνση του απ’ τον πάγκο της ομάδας, ενώ από πλευράς διοίκησης για την ώρα τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Τα ερωτήματα πάντως που προκύπτουν αρκετά, με τα κυριότερα να είναι κατά πόσο θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Ζόρζε Σίλας ή όχι; Κι αν τελικά παραμείνει πόσο εύκολο είναι να ανατρέψει το κλίμα που έχει στραβώσει για τα καλά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση