ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: «Σκληρός» στο τραπέζι ο Τόρες

Τα θέλει όλα για να συναινέσει στο διαζύγιο ο Ισπανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΛ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με το στόχο των Σίλας και Μπεμπε να είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας. Την ίδια ώρα όμως ανοιχτό βρίσκεται το κεφάλαιο αποχωρήσεων, καθώς αρκετοί παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται απ’ τον Πορτογάλο τεχνικό διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Μάνουελ Τόρες.

Τα θέλει όλα…

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023 και για να αποχωρήσει έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΛ πως θα πρέπει να του καταβληθεί όλο του ποσό που αναλογεί στο υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Αυτό ασφαλώς είναι κάτι που δεν αντιμετωπίστηκε θετικά απ’ τους ιθύνοντες της ΑΕΛ οι οποίοι κάλεσαν τον ποδοσφαιριστή και τους εκπρόσωπους τους σε συζήτηση ώστε να βρεθεί η χρυσή η τομή. Εκ των πραγμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται διαλλακτικότητα και απ’ τις δυο πλευρές.

Πρόταση για νέο συμβόλαιο

Οι Σίλας και Μπεμπέ στο σχεδιασμό τους δεν έχουν θέση για τον Μάνουελ Τόρες με το υπάρχον συμβόλαιο του. Υπάρχει όμως ένα σενάριο που θα ήθελε τον Ισπανό να συνεχίζει στην ομάδα όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για μια επιπλέον.

Το σενάριο αυτό αφορούσε μια πρόταση ανανέωσης την οποία συζήτησαν οι δυο πλευρές. Οι απολαβές του Τόρες θα ήταν αισθητά μειωμένες και στην ΑΕΛ με αυτό τον τρόπο θα κρατούσαν έναν καλό ποδοσφαιριστή εξοικονομώντας χρήματα τα οποία θα πήγαιναν σε άλλο εξτρέμ.

Η απάντηση του Τόρες ήταν αρνητική σε μια τέτοια προοπτική και ως εκ τούτου η συζήτηση των δυο πλευρών πλέον αφορά μόνο το διαζύγιο. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση