ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

AEΛ: Στο «σεργιάνι» για στόπερ

Το κεφάλαιο «μεταγραφές» ξανανοίγει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η πρόταση που περίμενε ήρθε κι όλα δείχνουν πως το αεροπλάνο της επιστροφής θα έχει έναν επιβάτη λιγότερο σε σχέση με αυτούς που είχαν κάνει το ταξίδι από Κύπρο στην Αυστρία.

Αρκεί απλώς να δώσουν τα χέρια ΑΕΛ και ΛΑΣΚ για να αλλάξει προορισμό, αλλά και μεταφορικό μέσο, ο Στραχίνια Κέρκεζ κι αντί προς τη Λεμεσό να μεταβεί οδικώς μόλις καμιά 35ριά χιλιόμετρα προς τα δυτικά. Μόνο τόσα χωρίζουν το Μπαντ Τσελ, όπου προετοιμαζόταν με τους «γαλαζοκίτρινους», από το Λιντς όπου εδρεύει η ομάδα στην οποία κατά πως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του.

Με την προδιαγραφόμενη αποχώρηση του νεαρού διεθνούς το κεφάλαιο «μεταγραφές», που είχε κλείσει (μέχρι νεοτέρας) με τον ερχομό του Πελέ, θα ξανανοίξει. Κι αυτό γιατί παρά τις επιλογές των Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι και Σωτηρίου και τις (δοκιμασμένες) κατά συνθήκη λύσεις που μπορεί να δώσει εκεί ο Μεντόγεβιτς, η ΑΕΛ προτίθεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Βεβαίως, ο παίκτης που θα έρθει πρέπει να πληροί... συγκεκριμένα (κι αυτονόητα) κριτήρια, πέραν των στάνταρ που θα τεθούν σε σχέση με την αγωνιστική του αξία. Με τις θέσεις στη 15άδα των ξένων/κοινοτικών συμπληρωμένες, ο παίκτης που θα έρθει για να γεμίσει το ρόστερ (και) στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να είναι είτε γηγενής, είτε γεννηθέντας το 1999, προκειμένου να εγγραφεί στον κατάλογο Β.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση