ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Στους Σέρβους... (παρα)χωρά κι ο Κομαντάντε

Η διακοπή θα τον φέρει πιο κοντά στο να διεκδικήσει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ότι ήθελε τον χρόνο του το ξέραμε με το που ήρθε. Τα αγωνιστικά αποκαλυπτήριά του έγιναν λίγες μέρες πριν μπει ο Οκτώβρης, ενώ στα πρώτα του λεπτά με τα γαλαζοκίτρινα έβγαζε μάτι ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα στον βαθμό που πρέπει.

Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, στα λίγα λεπτά που πρόλαβε να παίξει με Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ, την παρουσία του Αντρές Τσάβες οι αντίπαλες άμυνες την ένιωσαν -τηρουμένων των αναλογιών- και με το παραπάνω. Και με τα λόγια που ακούς από αυτούς που τον ξέρουν καλά, περιμένεις με λαχτάρα να δεις τι μπορεί να κάνει όταν είναι επιτέλους σε θέση να παίξει περισσότερο.

Βοηθητική προς αυτή την κατεύθυνση είναι η διακοπή που έχουμε μπροστά μας, αλλά και το φιλικό που έχει προγραμματιστεί με την Καρμιώτισσα. Μετά τα 20λεπτα και κάτι που πήρε σε ντέρμπι και Μακάρειο, στο Πελένδρι υπάρχει ευκαιρία για να βάλει περισσότερα, ωφέλιμα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του έστω και σε χαμηλότερης έντασης και απαιτήσεων ανεπίσημο παιχνίδι.

Βασικός με την Ανόρθωση μοιάζει απίθανο να είναι. Τη στιγμή που μιλάμε, άλλωστε, οι δύο Σέρβοι είναι πάνω από τον «Κομαντάντε» στην ιεραρχία, και λόγω ετοιμότητας αλλά και βάσει προσφοράς. Ο μεν Τσέποβιτς είχε κάνει το σκοράρισμα προσωπική υπόθεση για τεσσεράμιση αγώνες, ο δε Μάιντεβατς ήταν αυτός που ξελάσπωσε την ΑΕΛ στο Μακάρειο μπαίνοντας στο γήπεδο στο ημίχρονο.

Χάρη στη διακοπή, ωστόσο, τα δεδομένα για να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση και, άμα χρειαστεί, να μπει να παίξει περισσότερο προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει την «προτίμηση» του προπονητή του, είναι υπέρ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ντούσαν… μείνε

ΑΕΛ: Ντούσαν… μείνε

Κάποιος με τα δικά του εχέγγυα είναι πολύ πιο πιθανό να βγάλει την ομάδα από την κρίση σε σχέση με τον κάθε εν δυνάμει σωτήρα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Ψυχραιμία

ΑΕΛ: Ψυχραιμία

Ο θόρυβος για τη διαιτησία πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ