ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τα πάντα στον αέρα

Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο όσο αφορά την επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ να περιμένει πως και πως τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, όμως στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο περιμένουν το πολυπόθητο ξεκαθάρισμα όσο αφορά και το διοικητικό. Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί πολύ τον κόσμο της ομάδας, αφού στην πραγματικότητα ακούγονται πολλά στα ποδοσφαιρικά στέκια χωρίς να υπάρχει οτιδήποτε από επίσημα χείλη.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα κι ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της κατάστασης, ενώ όσο δεν τοποθετούνται και δεν ξεκαθαρίζουν οι διοικητικοί ηγέτες Σωματείου και Εταιρείας, τόσο περισσότερο θα αγχώνεται ο κόσμος.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία είναι ήδη γνωστά. Το Σωματείο ενημέρωσε τον Σοφοκλέους, ότι δεν ανανεώνεται με τους υφιστάμενους όρους η συμφωνία και πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων αν επιθυμεί να συνεχίσει να έχει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης έγιναν κάποιες επαφές με τον υποψήφιο Σαουδάραβα επενδυτή, όμως δεν προχώρησε το θέμα.

Από την πλευρά του, ο «Σόφο» ενημέρωσε για την πρόθεση του να παραιτηθεί με επιστολή που είχε στείλει τον Ιανουάριο στο Σωματείο. Από εκεί και πέρα, είχαμε νέα επιστολή από πλευράς Σωματείου στον διοικητικό ηγέτη της εταιρείας, πριν μερικές μέρες, όπου του ζητούν να ξεκαθαρίσει σύντομα τις προθέσεις του για να ξέρουν πως θα προχωρήσουν.

Πέρα από τα δεδομένα πιο πάνω, δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο όσο αφορά την επόμενη μέρα. Τα σενάρια πολλά, με τα ποδοσφαιρικά στέκια να βουίζουν. Απ’ τη μια υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν πως οι δυο πλευρές θα τα βρουν κι ο Σοφοκλέους θα παραμείνει. Απ’ την άλλη αρκετοί θεωρούν πως θα αναλάβει το σωματείο βάζοντας μια τελεία στο όλο θέμα, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός τον «Σόφο», ενώ το σενάριο των επενδυτών πάντοτε είναι στο τραπέζι,

Όσα σενάρια όμως κι αν υπάρχουν η ουσία δεν αλλάζει. Τα πάντα στην ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, τα ερωτηματικά πολλά και ενημέρωση… καμιά. Εκ των πραγμάτων το θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο ώστε η ομάδα να μπει στην επόμενη μέρα και εν τέλει να κάνει βήματα προς την ορθή πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση