ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τελειώνει το μαρτύριο, αρχίζει η δουλειά

Ο Γιάννου έχει πολλή δουλειά μπροστά του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χρονιά ολοκληρώνεται και επίσημα για την ΑΕΛ σήμερα. Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν εντός έδρας την Καρμιώτισσα στο φινάλε τους για φέτος. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν μαρτύριο για τη Λεμεσιανή ομάδα. Αλλιώς τα περίμεναν τα πράγματα, και αλλιώς ήρθαν.

Πλέον αυτό που έχει σημασία είναι με το που τελειώσει το σημερινό παιχνίδι, άπαντες να σηκώσουν μανίκια και να πιάσουν δουλειά με στόχο να χτίσουν μια δυνατή νέα ΑΕΛ. Μετά και την επισημοποίηση της πρόσληψης του Παναγιώτη Γιάννου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, άρχισε να μπαίνει το νερό στο αυλάκι για τον προγραμματισμό.

Ο Γιάννου έχει πολλή δουλειά μπροστά του, αφού θα έχει σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσει για το τι θα γίνει με την τεχνική ηγεσία.

Καλείται να αποφασίσει αν θα παραμείνει στον πάγκο ο Αλέξης Γαρπόζης ή όχι, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει πολλές… πιθανότητες να βρίσκεται στο τιμόνι και για τη νέα σεζόν. Το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τη συνάντηση που θα έχουν οι δυο τους, και από εκεί και πέρα, θα διαφανεί το πως θα προχωρήσει η Λεμεσιανή ομάδα.

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι που θα αρχίσει να δουλεύεται όταν ξεκαθαρίσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, είναι αυτό των αποχωρήσεων, κυρίως των ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για του χρόνου και θα πρέπει να αποζημιωθούν για να περάσουν την πόρτα εξόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση