ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Το «φαινόμενο» Ράιαν Μαέ

Το συμβόλαιο και η επόμενη μέρα...

Η φετινή χρονιά ήταν ένα μεγάλο σχολείο για την ΑΕΛ και ένα μεγάλο μάθημα, έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη και το κυριότερο πιο έτοιμη για να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Μέσα από αυτή την πορεία, υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν διακριθεί και έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ράιαν Μαέ, ο οποίος κάνει «παπάδες» μέσα στο γήπεδο και ενδεικτικό είναι τα 17 γκολ, σε 35 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Είναι μακράν η πιο παραγωγική χρονιά στην καριέρα του 23χρονου επιθετικού και είναι λογικό στην ηλικία που βρίσκεται να συζητείτε το όνομα του.

Διότι είναι ένας επιθετικός σπάνιας ποιότητας για τα Κυπριακά δεδομένα. Δυνατός, γρήγορος, τεχνίτης, καλός χειριστής της μπάλας και μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Με λίγα λόγια τα έχει όλα…

Σίγουρα, η ΑΕΛ θα θέλει να κτίσει πάνω στον Βέλγο και με δεδομένο ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, δεν θα αποκλείαμε να προτείνουν στον Μάε αναπροσαρμογή, η οποία θα προνοεί αύξηση απολαβών.

Από την άλλη, παίζει και το σενάριο να πουληθεί, καθώς τέτοιους παίκτες τους ψάχνουν οι ομάδες της Ευρώπης. Μην ξεχνάμε ότι προς το τέλος του Γενάρη, υπήρχαν δημοσιεύματα από Τυνησία μεριά, για πρόταση της Εσπεράνς, κάτι που διαψεύστηκε από την επίσημη ΑΕΛ.

Δεν αποκλείεται όμως το καλοκαίρι να έρθει επίσημη πρόταση για τον Μάε, ειδικά μετά την χρονιά που πραγματοποιεί. Βέβαια, το θέμα εδώ είναι εάν θέλει ο Βέλγος να πάει να παίξει σε τέτοιο πρωτάθλημα, την στιγμή που ξέρει ότι μπορεί να πάει σε μία πιο μεγάλη λίγκα.

Ένα είναι το σίγουρο στην προκειμένη περίπτωση, εάν υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 23χρονο φορ, τότε θα πρέπει να τα… σκάσει χοντρά στην ΑΕΛ για να δώσει την συγκατάθεση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση