ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Το λες και επαλήθευση!

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι μεταγραφικές αποχωρήσεις των «γαλαζοκιτρίνων»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ότι τη περσινή σεζόν η ΑΕΛ τα πήγε φοβερά και καλύτερα από τις αρχικές προσδοκίες είναι κάτι που το ξέραμε όλοι ή ακόμη καλύτερα… κάτι που το είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια!

Ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν στο τρέχων μεταγραφικό παζάρι αποτελούν μια επαλήθευση της πολύ καλής περσινής πορείας των «γαλαζοκιτρίνων».

Τι εννοούμε; Μα το ότι τρεις ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδα αποχωρήσαν με μεταγραφή, ενώ τουλάχιστον άλλοι δύο μπήκαν στη μεταγραφική λίστα ορισμένων ομάδων.

Πρώτος ήταν o Ριάν Μαέ, ο οποίος μεταγράφηκε στην ουγγρική Φερεντσβάρος, φέρνοντας μάλιστα και τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Ακολούθησε ο Ντανίλο, που πλέον κάνει προπονήσεις στον «Αρχάγγελο», ενώ πριν μερικές ημέρες επισημοποιήθηκε και το ντιλ του Στραχίνια Κέρκεζ στην αυστριακή Λασκ.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν κόστισαν κάτι στην ΑΕΛ για να τους πάρει και στο τέλος της ημέρας αποδείχθηκαν λίρα εκατό… ειδικά οι νεαρότεροι Μαέ και Κέρκεζ, αφού πάντα με παίκτες τέτοιας ηλικίας το ρίσκο απόκτησης τους είναι μικρότερο.

Φημολογούμενο ενδιαφέρον υπήρξε για τους Νταβόρ και Άντονι Γεωργίου, αλλά μέχρι στιγμής και οι δυο συνεχίζουν να φοράνε τα «γαλαζοκίτρινα». Βέβαια, λαμβάνοντας υπόψιν το νεαρό της ηλικίας τους και τα όσα έχουν δείξει μέχρι στιγμής, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να φύγουν με μεταγραφή… πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο τους με την ΑΕΛ.

Εννοείτε πως καμία ομάδα δεν αρέσκεται στο να χάνει τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές, αλλά οι καλές εμφανίσεις δεν μένουν απαρατήρητες, ενώ να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Λεμεσού καρπώθηκε μέχρι στιγμής και ένα ποσό που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση