ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Το οικονομικό και το στοίχημα

Η γενική συνέλευση άφησε κάποια αισιόδοξα μηνύματα για την επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ίδια ώρα που ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία επικεντρώνονται στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ιθύνοντες της ομάδας, κάνουν διάφορες επαφές και διεργασίες για το διοικητικό. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν ανακοίνωσε τις προθέσεις του στην έκτακτη γενική συνέλευση, κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ, με τοποθετήσεις του τα τελευταία 24ωρα, τονίζει ότι κάνει διάφορες επαφές οι οποίες αν πετύχουν θα βοηθήσουν την ομάδα να αλλάξει επίπεδο, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία στην εκλογική συνέλευση.

Η γενική συνέλευση άφησε κάποια αισιόδοξα μηνύματα για την επόμενη μέρα, κυρίως λόγω του ότι είναι καλύτερα πλέον τα πράγματα στο οικονομικό. Έχουν πληρωθεί ή έχουν διευθετηθεί πολλές παλιές «αμαρτίες» και το συνολικό χρέος είναι πλέον σε πιο διαχειρίσιμο επίπεδο. Κάτι το οποίο ασφαλώς θα βοηθήσει στο χτίσιμο της νέας ΑΕΛ, αφού δεν θα υπάρχει αυτός ο μεγάλος βραχνάς πάνω από τα κεφάλια της όποιας διοίκησης.

Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο ρόστερ, οι αλλαγές θα είναι πολλές. Αρκετά είναι τα συμβόλαια που λήγουν, κάτι που κάνει πιο εύκολα τα πράγματα αφού δεν θα χρειαστεί να δαπανηθούν μεγάλα ποσά σε αποζημιώσεις. Η ΑΕΛ έχει σαφώς καλύτερα διαπραγματευτικά χαρτιά στα χέρια της σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι, και υπάρχει περισσότερη ευελιξία για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.

Το στοίχημα πλέον, για οποιαδήποτε διοίκηση βρίσκεται στο τιμόνι ενόψει της νέας σεζόν, είναι να βρει τον τρόπο να κουμαντάρει με τέτοιο τρόπο το… «καράβι» ώστε η Λεμεσιανή ομάδα να δυναμώσει και αγωνιστικά και οικονομικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση