ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Το rotation που θέλει μέτρο

Το κουμπί δε γυρίζει εύκολα από το OFF

Newsroom 24sports

Εδώ και μερικές βδομάδες έχει γίνει ξεκάθαρο στην ΑΕΛ πως το κύπελλο μπήκε ως πρώτη προτεραιότητα και για τον προπονητή και για όλη την ομάδα, με τους αγώνες κόντρα στον Απόλλωνα να έχουν ευτυχή κατάληξη.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε τελικό χωρίς να έχουν ηττηθεί στο θεσμό και από τώρα το μυαλό πολλών είναι στραμμένο στις 22/5. Έτυχε και τις προηγούμενες φορές που η ομάδα έπαιξε τελικό, 2013,2015, να συμβεί ανάλογη κατάσταση, να μην υπάρχει δηλαδή το μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Όμως το σβήσιμο της μηχανής αποδεικνύεται πως δεν κάνει και τόσο καλό αφού οι παίκτες χρειάζονται εγρήγορση για να μπορέσουν να αποδώσουν στο 101% που η περίσταση απαιτεί.

Έτσι, τα τρία τελευταία ματς θα τύχουν ασφαλώς διαχείρισης από τον προπονητή, χρειάζεται τυπικά ένας βαθμός για την Ευρώπη, αλλά το να κατεβάζεις συνέχεια ενδεκάδα με παίκτες που δεν υπολογίζεις για τον τελικό είναι μια συνταγή που δε λειτουργεί.

Ο Ντούσαν Κέρκες κάτι θα έχει σχεδιάσει για την κυκλική χρησιμοποίηση των παικτών του, δίνοντας παράλληλα και ευκαιρίες σε κάποιους άλλους. Είναι στα τελικά της στάδια η σεζόν και πρέπει υπολογιστούν όλοι οι παράγοντες.

Το καλό νέο είναι πως μπαίνει σε αυτό το διάστημα χωρίς ουσιαστικά θέματα με τραυματισμούς. Ενόψει Ομόνοιας Αντάμοβιτς και Γκοντάλ επιστρέφουν από τιμωρία και για τον ίδιο λόγο θα λείψουν οι Αγκάνοβιτς (κόκκινη) και Σρανζ (κίτρινες).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

Νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου θέλει απόψε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ
 |  ΑΕΛ