ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Το σημαντικό είναι η διάδοχη κατάσταση

Πολύ σημαντικό είναι να συνεχίσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Newsroom 24sports

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ έφερε και την παραίτηση από τον Αντρέα Σοφοκλέους και πλέον αυτό που είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα της Λεμεσού είναι η διάδοχη κατάσταση.

Πλέον το Σωματείο είναι υπεύθυνο για να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση και να βρει τον διάδοχο για την Προεδρία καθώς είναι αναγκαίο για την ΑΕΛ, για να μπορέσει να προχωρήσει χωρίς προβλήματα και όσο γίνεται να ξεκινήσει ομαλά την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Όπως ανέφερε χθες ο Ανδρέας Σοφοκλέους πρέπει όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΛ να δουλέψουν ώστε να βρεθούν οι λύσεις που θα φέρουν στην ομάδα της Λεμεσού διοικητική σταθερότητα και θα τις επιτρέψει να ατενίσει το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο κόσμος πρέπει να παίξει το ρόλο του. Όπως είπε και ο ίδιος ο Ανδρέας Σοφοκλέους η ΑΕΚ έκανε 2.000 διαρκείας, ενώ η Ανόρθωση έφτασε στα 3.500 χιλιάδες, Οι περσινοί κυπελλούχοι πούλησαν μόλις 400.

Όσο αφορά την διαχείριση των μετοχών τις οποίες κατέχει ο ισχυρός άντρας των «γαλαζοκιρίνων» της Λεμεσού θα περάσουν στο Σωματείο που είναι και υπεύθυνο για να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση για να βρεθεί ο διάδοχος στην προεδρία της ομάδας. Για να περάσουν οι μετοχές του Σοφοκλέους στο σωματείο πρέπει να προκύψει σύμβαση με την εταιρία.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Κώστας Χριστοδούλου αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ενημερώσει και ο ίδιος σχετικά με τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Τα πιο σημαντικό είναι αυτά που ανέφερε προς το τέλος χθές. «Εγώ δίνω της μετοχές που έχω σε οποίον θέλει να αναλάβει. Ο Κώστας Χριστοδούλου δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα όπως συζητήσαμε. Πρέπει να έρθουν άτομα να διαχειριστούν την ποδοσφαιρική ΑΕΛ. Εγώ πάντα θα είμαι εδώ, φυγάς δεν θα γίνω ποτέ. Η είμαστε ΑΕΛίστες ή δεν είμαστε. Εγώ μέσω της ιδιοκτησίας των μετόχων θα έχω τα μάτια μου 14. Η ΑΕΛ από οικονομικής πλευράς μπορεί να διαχειριστεί. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι όλοι. Πρέπει να στηρίξετε τα διαρκείας. Δεν είμαστε ούτε πιο φτωχοί από τους άλλους αλλά ούτε πιο πλούσιοι»

Κλείνοντας στο μεταγραφικό αναμένεται σύντομα στην ΑΕΛ να ξεκαθαρίσει με την περίπτωση του Ανδρέα Μακρή. Είναι μια επιλογή που ενδιαφέρει πάρα πολύ την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λεμεσού και αν θα παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ θα είναι άλλη μια επιλογή για τον Ντούσαν Κέρκεζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
Newsroom 24sports
 |  ΑΕΛ
X