ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τρέχουν για τεχνικό διευθυντή

Μετά το νέο Δ.Σ.. η προσοχή πάει αλλού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην ΑΕΛ μετά την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. προτεραιότητα έχει η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Βρίσκονται 2-3 ονόματα στη μικρή αυτή λίστα, και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε οριστικές εξελίξεις αφού έγιναν ήδη βολιδοσκοπήσεις στους υποψήφιους για να διαφανεί αν ενδιαφέρονται να αναλάβουν το… πρότζεκτ της νέας ΑΕΛ. Στόχος των διοικούντων της ομάδας, είναι να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα για να μπορέσει ο νέος τεχνικός διευθυντής να τρέξει τα θέματα του προγραμματισμού.

Ο εκλεκτός θα είναι και αυτός που θα πάρει οριστική απόφαση για τον Αλέξη Γαρπόζη και για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα και του χρόνου, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο ο Κύπριος τεχνικός. Μπορεί προηγουμένως να συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και φαίνεται ότι αυτές οι πιθανότητες έχουν μειωθεί σημαντικά.

Όπως και να έχει, είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, για να μπορέσει και ο ίδιος να δει την επόμενη μέρα στην καριέρα του, αλλά και για να μπορέσει η ΑΕΛ να ψάξει να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο νέος τεχνικός διευθυντής που θα προσληφθεί, θα έχει αρκετή δουλειά μπροστά του για να στήσει την ομάδα από… την αρχή με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική με τη νέα χρονιά, και να έρθουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση