ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: «Χλωμό» του Σεντουριόν

ιδιαίτερα περίπλοκη περίπτωση αυτή του Αργεντινού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ΑΕΛ με τον Ρικάρντο Σεντουριόν εμπλέκουν στην Αργεντινή, όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά πως η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βέλες Σάνσφιλντ για την απόκτηση του. Πάντως, φαίνεται πως πρόκειται για μια κίνηση που δεν έχει πολλές πιθανότητες για να ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιο του 29χρονου ακραίου επιθετικού με το σύλλογο της Αργεντινής ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2023, με το κασέ του αν μη τι άλλο να μην είναι και το πιο χαμηλό.

Βέβαια, εκείνο που κάνει τα πράγματα για απόκτηση του ποδοσφαιριστή… πραγματικά περίπλοκα είναι το γεγονός πως τα δικαιώματα του, εκτός από τη Βέλες, διατηρεί και η Ρασίνγκ Κλαμπ (έχουν από 50%), δύο ομάδες που δεν φαίνονται διατεθειμένες να παραχωρήσουν τον παίκτη χωρίς αντίτιμο και αξιώνουν αφενός χρήματα για τον δανεισμό του κι αφετέρου να μπει ρήτρα αγοράς στη συμφωνία με την ομάδα που θα τον πάρει, που θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ!

Αντιλαμβάνεστε πως πολύ δύσκολα ο Σεντουριόν θα κατηφορίσει στο νησί μας για λογαριασμό της Λεμεσιανής ομάδας στην παρούσα φάση, με τους «γαλαζοκίτρινους» να προσανατολίζονται σε άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση