ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κόλμαν: «Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο, να υποφέρουμε για κάτι καλό»

Όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση του Ουαλού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόλμαν,παρουσιάστηκε και επίσημα μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Κορακάκη και τον Παναγιώτη Γιάννου.

Ο κόσμος των «λεόντων» είχε την ευκαιρία να ακούσει για πρώτη φορά το νέο… αφεντικό του γαλαζοκίτρινου αποδυτηρίου.

Τα κυριότερα σημεία από τις δηλώσεις του:

Κόλμαν: «Είναι μια καινούργια αρχή και ευχαριστώ, εντυπωσιάστηκα από το γήπεδο και θα πρέπει μαζί με τους παίκτες να το γεμίζουμε. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό φέτος και θα δουλέψουμε σκληρά γι αυτό. Με την σημερινή τεχνολογία μπορούμε να βρόυμε ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, θέλουμε όσοι έρθουν να θέλουν να βρίσκονται εδώ, όχι γιατί είναι η Λεμεσός όμορφη πόλη, αλλά για να έχουν στόχους και να υποφέρουν για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να τα πάμε καλύτερα από την περασμένη σεζόν, χωρίς φοβό. Έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι από την αρχή, να χτίσουμε και αυτό με ενθουσιάζει. Γνωρίζω την ιστορία του συλλόγου, χρειαζόμαστε να εργαστούμε με εξυπνάδα για να φέρουμε καλά αποτελέσματα. Γίνομαι 54 την άλλη εβδομάδα και είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσεγγίσουμε τους σωστούς ανθρώπους με την σωστή νοοτροπία. Ευχαριστώ για την ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε σκληρά για όλους» Δείχνει ότι είναι χαμηλό τονων και ίσως έχει ένα ρίσκο λέγοντας ότι έχει ένα μικρό φόβο αλλά παράλληλα είναι έτοιμος να δουλέψει. Όλοι έχουμε ένα φόβο μέσα μας. Πρέπει να υποφέρεις πρώτα και μετά να πετύχεις. Όλοι οι προπονητές έχουν φόβο μέσα τους ακόμα και οι πιο μεγάλοι κόουτς, όπως ο Πεπ, έχουν ένα φόβο μέσα τους».

Γιάννου: «Να ευχαριστήσω την ΑΕΛ που μου δίνει αυτή την ευκαιρία σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια που αρχίζει η ομάδα μας. Μιας και είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτησή μου, θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ, τον κ. Καραπατάκη και τον κ. Φράγκο που δέχθηκαν την πρόταση αυτή. Τώρα για το αγωνιστικό κομμάτι. Για να μπορέσει η ΑΕΛ να επανέλθει σε υψηλές πτήσεις και να διεκδικεί την είσοδό της στην 6άδα και το κύπελλο πρέπει να γίνουν πολύ προσεγμένες κινήσεις. Είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι στην αγορά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις κι αυτό θα κάνουμε. Έχουμε ήδη ανακοινώσει δύο Κύπριους και θέλουμε να κτίσουμε τα αποδυτήριά μας με γηγενείς παίκτες. Μας ενδιαφέρει η Κυπριακή αγορά. Ο Κρις Κόλμαν είναι ένας προπονητής που μπορεί να μας βοηθήσει. Ξέρει πως να δουλεύει με γηγενείς παίκτες και κάνουμε μία νέα αρχή. Θέλουμε τη στήριξη τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε σκληρή δουλειά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

«Ο στόχος είναι να χτιστεί μια ομάδα και να ετοιμαστεί για τα επόμενα χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε το αντίθετο μάλιστα θέλουμε και φέτος να είμαστε δυνατοί».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση