ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κωνσταντίνου: «Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή είναι το κλειδί για την επιτυχία» (vids-pics)

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, σε νέα εποχή μπήκε και επίσημα η ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Γενική Συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ στο «St. George» στη Λεμεσό, στην παρουσία πέραν των 200 μελών.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και το συμβούλιό του έλαβαν το πράσινο φως από το σώμα της Συνέλευσης για να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου, ενώ έγινε και ο απολογισμός του απερχόμενου προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη. 

Το νέο ΔΣ της ΑΕΛ:

Κωσταντίνος Κωσταντίνου
Νικόλας Καρασαμάνης
Απόστολος Χατζηγιάννης
Αντρέας Γεωργίου
Μάριος Νεοφύτου
Παύλος Βουρνάρης
Ιωάννης Μαλακτός
Στέλιος Αυγολούπης
Δημήτρης Αγησιλάου
Κώστας Χριστοδούλου
Μιχάλης Χριστοφόρου
Λάμπρος Σωτηρίου

Οι πιο κάτω θα πλαισιώνουν το νέο ΔΣ του σωματείου σε υποεπιτροπές

Δημήτρης Κυπριανού
Γεώργιος Γεωργίου
Γιάννης Κουκλής
Αντρέας Ιωάννου
Σταύρος Χαραλάμπους
Κυριάκος Αττικουρής

Όσα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση:

Η ομιλία του Κώστα Κωνσταντινου: «Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Αξιότιμα μέλη του Σωματείου, Αγαπητοί φίλοι,

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να σας καλωσορίσω στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση, καθώς αναλαμβάνουμε τη σκυτάλη της ευθύνης σε αυτή τη νέα φάση του Σωματείου μας.

Πρώτα απ' όλα, θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την αφοσίωση και την προσφορά τους στο πέρασμα του χρόνου. Η δουλειά και οι προσπάθειές τους δεν μπορούν παρά να αποτελούν έμπνευση για εμάς ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με την ανάληψη της ηγεσίας του Σωματείου, και έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχουμε ενώπιον μας, δεν μπορούμε παρά να θέσουμε σαν στόχο την προώθηση του Σωματείου μας προς μια νέα εποχή, αυτή της ανάπτυξης και της επιτυχίας, επικεντρωμένοι σε μερικούς βασικούς στόχους που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού:

Πρώτον, η αναδιοργάνωση όλου του μηχανισμού λειτουργίας του Σωματείου μας. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον λειτουργίας που να είναι πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προκλήσεις του σύγχρονου αθλητισμού. Η αναδιοργάνωση εκ βάθρων θα μας επιτρέψει να εξελίξουμε τις δομές και τις διαδικασίες μας, προσαρμόζοντάς τες στα πρότυπα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Αυτό περιλαμβάνει την αναβάθμιση της διοικητικής δομής, τη βελτίωση της διαχείρισης των τμημάτων και των πόρων, καθώς και την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών σε όλους τους τομείς της λειτουργίας μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο δυναμικό και ανταγωνιστικό Σωματείο που θα είναι ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και να επιτύχει τους στόχους του.

Δεύτερον, η σωστή διαχείριση των τμημάτων μας είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία και τη βιωσιμότητα του Σωματείου μας. Ειδικά το Τμήμα Μάρκετινγκ, αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στον τομέα του αθλητισμού, καθώς μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά την οικονομική μας απόδοση και ανάπτυξη. Ένα άρτια στελεχωμένο Τμήμα Μάρκετινγκ, με σαφές πλάνο και στρατηγική, είναι το κλειδί για την επίτευξη των οικονομικών μας στόχων και την ανάκαμψη του Σωματείου μας. Μέσω της ανάπτυξης συνεργασιών, της δημιουργίας προωθητικών ενεργειών και της αποτελεσματικής προώθησης του brand “ΑΕΛ”, μπορούμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην αγορά και να αυξήσουμε τα έσοδά μας. Επιπλέον, η εφαρμογή στρατηγικών μάρκετινγκ θα βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων από χορηγίες-διαφημίσεις αλλά και να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να επενδύσουν στο Σωματείο μας. Με συγκεκριμένο πλάνο και στοχευμένη στρατηγική, το Τμήμα Μάρκετινγκ μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ευημερία και ανάπτυξη του Σωματείου μας.

Τρίτον, η οργάνωση και η αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού μας τμήματος σε επαγγελματικά επίπεδα, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, καθώς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το επόμενο άλμα προς την κορυφή. Η πρόσληψη ενός επαγγελματία Τεχνικού Διευθυντή είναι κλειδί για την ανάπτυξη και την επιτυχία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Η συνεργασία μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή της πρώτης ομάδας ποδοσφαίρου και του Γενικού Διευθυντή της ακαδημίας αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη και την επιτυχία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Ο τεχνικός Διευθυντής της πρώτης ομάδας προσφέρει την εμπειρία και την τεχνογνωσία του για την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μας σε επίπεδο υψηλής απόδοσης. Με την εμπιστοσύνη και την καθοδήγησή του, οι ποδοσφαιριστές μας θα αναπτυχθούν όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των νέων ταλέντων και της πρώτης ομάδας.

Επίσης, καλούμαστε να διατηρήσουμε την αυτονομία και την ακεραιότητα του διοικητικού μας συμβουλίου, των προπονητών, κτλ χωρίς οποιεσδήποτε εξωτερικές παρεμβάσεις. Η αυτονομία και η ακεραιότητα αποτελούν θεμέλια για την επιτυχία και τη σταθερότητα του Σωματείου μας. Συνεπώς, αναδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να προστατεύσουμε αυτήν την αυτονομία και ακεραιότητα, ενθαρρύνοντας την ανεξαρτησία όλου του μηχανισμού λειτουργίας της ΑΕΛ, ούτως ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν με αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό προς όφελος του Σωματείου μας, των μελών και του κόσμου του.

Παράλληλα, είναι σημαντικό όλα τα τμήματα του Σωματείου να ενώνονται κάτω από την ίδια ομπρέλα, προκειμένου να επιτυγχάνονται οι κοινοί μας στόχοι. Κάθε τμήμα, ανεξαρτήτως αθλήματος ή δραστηριότητας, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του Σωματείου και συμβάλλει στην ευημερία και την επιτυχία μας. Με τη συνεργασία και τον συντονισμό των τμημάτων, μπορούμε να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα.

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να καλέσω τον κάθε ένα από εμάς να σταθεί δίπλα στην ομάδα, προστατεύοντας την από κάθε είδους αντιξοότητα.

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει μάθει στα δύσκολα να κρατάει ψηλά την σημαία του Σωματείου και αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει, πάντοτε στα πλαίσια των αρχών και αξιών που διέπουν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού από την ίδρυση της, είτε αυτός ονομάζεται ΣΥΦΑΕΛ, είτε Πρόεδρος, είτε μέλος, είτε οπαδός. ΟΛΟΙ να σταθούμε ασπίδα στο Σωματείο μας.

Τέλος, όσον αφορά τις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές, δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή. Εάν και εφόσον υπάρξει οτιδήποτε, θα ενημερωθείτε αναλόγως. Με βάση αυτούς τους στόχους και τις δεσμεύσεις μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα λαμπρό μέλλον για το Σωματείο μας. Με τη συνεργασία και την αφοσίωσή σας, ευελπιστούμε να κάνουμε το όνειρό του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ πραγματικότητα.

Σας ευχαριστώ».

 

Η ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη: «Καλησπέρα σε όλους, Καλωσορίσατε στην Εκλογική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Ολοκληρώνεται απόψε μια διαδρομή δύο χρόνων για το Διοικητικό μας Συμβούλιο, μια διαδρομή δύσκολη μέσα από την οποία όμως θεωρώ ότι χαράξαμε τον δρόμο για να έρθουν καλύτερες μέρες για το Σωματείο μας.

Και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Βάλαμε τις βάσεις για να γυρίσει σελίδα το Σωματείο μας, να επανέλθει η διαφάνεια, η υγεία και οι δημοκρατικές διαδικασίες έτσι όπως προνοεί το καταστατικό. Η ΑΕΛ ανήκει σε όλους, ανήκει στους πολλούς και για το μέλλον του Σωματείου αποφασίζουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και ο κόσμος της ΑΕΛ.

Παλέψαμε σκληρά για να επαναφέρουμε ξανά αυτό το δικαίωμα στον ΑΕΛΙΣΤΑ και αυτό μας κάνει περήφανους. Τον απολογισμό για την θητεία μας τον κάναμε στη προηγούμενη συνέλευση και εγώ προσωπικά εξήγησα στην ανακοίνωση μου τους λόγους που με ώθησαν να μην επαναδιεκδικήσω θέση στο Δ.Σ. Και δεν θέλω απόψε να επαναλαμβάνομαι. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε όλα τα μέλη και ειδικά στο νέο Πρόεδρο, τον φίλο μου, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Αγαπητέ Κωνσταντίνο, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σου. Δεν θυμάμαι ξανά άλλο Πρόεδρο της ΑΕΛ, να είναι εδώ σε αυτό το βήμα της Γενικής Συνέλευσης και να εύχεται ολόψυχα στον επόμενο Πρόεδρο καλή επιτυχία.

Αυτό θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτή τη στιγμή χρειάζεται η Ενότητα όλων των δυνάμεων της ΑΕΛ για να προχωρήσουμε μπροστά. Εγώ όπως έτσι έμαθα από μικρός να στηριζώ το Σωματείο μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Με καθαρή συνείδηση για τα όσα πρόσφερα σε αυτά τα δύο χρόνια της Προεδρίας αλλά και τα όσα έχω προσφέρει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο εγώ και η οικογένεια μου και στο Ποδόσφαιρο, και στο Σωματείο και σε πολλά Τμήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω ξανά όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη στήριξη και τη βοήθεια τους, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την εμπιστοσύνη τους, το προσωπικό της ΑΕΛ που μας βοήθησε σημαντικά να φέρουμε εις πέρας το έργο μας, όλους τους χορηγούς και τους φίλους που μας στήριξαν. Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ότι καλύτερο στο αγαπημένο μας Σωματείο».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση