ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπάχαλο... και με τις αλλαγές

Η ασυνεννοησία των διαιτητών και οι τέσσερις διακοπές για τις αλλαγές της ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέραν όλων των άλλων που έλαβαν χώρα στο χθεσινό ντέρμπι της Λεμεσού, είδαμε να συμβαίνει και κάτι πρωτόγνωρο αλλά και αντικανονικό. Ο Ντούσαν Κέρκεζ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, όχι όμως σε τρία διαφορετικά σταματήματα στο παιχνίδι, όπως προνοούν οι κανονισμοί, αλλά σε τέσσερα διαφορετικά χρονικά σημεία!

Η πρώτη αλλαγή έγινε στην αποβολή του Κεραυνού (Βοζίνια αντί Τσέποβιτς στο 44’), η δεύτερη στο 55’ (Σωτηρίου), η τρίτη στο 58 (Έουλερ) και η τέταρτη στο 71’ (Τσαβες).

Στο 55’ του αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ σήκωσε τους Έουλερ και Σωτηρίου για να πραγματοποιήσει διπλή αλλαγή, ωστόσο, μετά από λάθος συνεννόηση και με υπαιτιότητα της διαιτητικής ομάδας έγινε μόνο η αλλαγή του Σωτηρίου. Μετά από σύντομη διαβούλευση μεταξύ των διαιτητών, αποφασίστηκε όπως επιτραπεί στην ΑΕΛ να... παραβιάσει τους κανονισμούς και στο υπόλοιπο του αγώνα να κάνει δύο επιπρόσθετες αλλαγές σε δύο ακόμα διαφορετικά (και συνολικά τέσσερα) σταματήματα του αγώνα.

Σημειώνεται πως υπάρχει προηγούμενο σε περσινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, όπου η ομάδα η οποία έκανε αντικανονικά τις αλλαγές της σε τέσσερα διαφορετικά σταματήματα του παιχνιδιού τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Είναι λοιπόν ορατό το ενδεχόμενο να συμβεί το ίδιο και με την ΑΕΛ, έστω κι αν η ευθύνη βαραίνει τους διαιτητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ