ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πληρώνει ακριβά τη γροθιά ο Ντε Λούκας (φύλλο αγώνος)

Έρχεται μεγάλη καμπάνα για τον αμυντικό της ΑΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ θλιβερές εικόνες σημειώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΛ, ο οποίος βρήκε τους «κυανόλευκους» να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση με 3-1. Ο Ντε Λούκας όρμησε στον Πέρετζ και τον γρονθοκόπησε χωρίς να γνωρίζουμε τι προηγήθηκε, με το γήπεδο να μετατρέπεται στη συνέχεια σε πεδίο μάχης.

Γροθιά του Ντε Λούκας στον Πέρετζ, μάτωσε ο Φιλιώτης (vid)

O Luca Zufferli ήταν κοντά στη φάση και φαίνεται είδε τα όσα έγιναν με τη λήξη του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα όπως προκύπτει ο Ιταλός διαιτητής στο φύλλο αγώνος φαίνεται να έγραψε ότι ο Πέρετς προκάλεσε λεκτικά τον Ντε Λούκας και στη συνέχεια αναγράφεται ότι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κλώτσησε και γρονθοκόπησε τον αντίπαλο.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο παίκτες δέχθηκαν κόκκινη κάρτα, όμως φυσικά η ποινή που θα αντικρίσει ο καθένας τους θα είναι διαφορετική και θα βασιστεί στα όσα έγραψε ο Ιταλός ρεφ στο φύλλο αγώνος.

Μάλιστα σύμφωνα με το άρθρο 9 (στ) της προκήρυξης πρωταθλήματος ο Ντε Λούκας αναμένεται να δεχθεί βαριά καμπάνα. Αναλυτικά τι αναφέρει το εν λόγω άρθρο για γρονθοκόπηση αντιπάλου: 

Αποβολή για δέκα αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για σοβαρή επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 1,200 ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση