ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτο μεγάλο τεστ

Σημαντικό από κάθε άποψης το λεμεσιανό ντέρμπι στο «Στάδιο Αλφαμέγα»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το αυριανό (11/1) ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα για το θεσμό του κυπέλλου. Ο λόγος δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το γεγονός πως μιλάμε για έναν αγώνα μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης τους, αλλά και με το ότι πρόκειται για την πρώτη σπουδαία αναμέτρηση που θα γίνει στο «Στάδιο Αλφαμέγα» με την παρουσία του κόσμου.

Λίγο λοιπόν η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων (υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο μεταξύ τους δεν έγινε ποτέ λόγω επεισοδίων), λίγο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το οδικό δίκτυο και λίγο ότι είναι ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο τεστ για το νέο γήπεδο της Λεμεσού έχουν ως αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αναμέτρηση να... προσελκύει πολλά βλέμματα.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία δείχνει να είναι υποψιασμένη για όλα τα πιο πάνω, καθότι ήδη με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα μέτρα της για το ντέρμπι. Μεταξύ άλλων, οι Αρχές δημοσίευσαν μια φωτογραφία η οποία δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσουν οι φίλοι ΑΕΛ και Απόλλωνα προτού πάνε στο γήπεδο.

Άξιο αναφοράς είναι ακόμη πως οι δύο ομάδες, μέσω των δηλώσεων των εκπροσώπων Τύπων τους έχουν προσπαθήσει να ηρεμίσουν τα πνεύματα μεταξύ των οπαδών τους, στέλνοντας το μήνυμα πως το παιχνίδι αυτό θα πρέπει να είναι μια γιορτή της Λεμεσού.

Εν κατακλείδι, δεν τίθεται θέμα πως άπαντες εύχονται όπως κυλίσουν όλα ομαλά και πως ο πρώτος μεγάλος αγώνας στο «Στάδιο Αλφαμέγα» να μείνει γνωστός για τους σωστούς λόγους!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση