ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σαν το παλιό καλό κρασί

Έστειλε μηνύματα με την χθεσινή του εμφάνιση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Σαν το παλιό καλό κρασί» λέει η λαϊκή ρήση και συνήθως τη χρησιμοποιούμε μεταφορικά για να περιγράψουμε κάτι ή κάποιον που βελτιώνεται με το πέρας του χρόνου.

Για την κυριολεκτική αναφορά της φράσης οι απόψεις διίστανται, αφού, για τους ειδικούς, από μόνη της η παλαίωση του κρασιού δεν εξασφαλίζει και την ποιότητά του. Γιατί αν ένα κρασί είναι αμφιβόλου ποιότητας από την παρασκευή του, η παλαίωση από μόνη της δεν θα το κάνει καλύτερο. Με πιο απλά λόγια, η λέξη-κλειδί στο γνωστό γνωμικό δεν είναι το «παλιό», αλλά το «καλό».

Επιστρέφοντας στη… μεταφορική αναφορά της ρήσης, ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τους ποδοσφαιριστές. Το προχωρημένο της ηλικίας δεν διασφαλίζει το πόσο ποιοτικός μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής στα τελευταία στάδια της καριέρας του, αλλά η ίδια η ποιότητα και η κλάση που τον συνοδεύει από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Αντρέας Αβραάμ, που μπορεί αύριο να κλείνει τα 34 του χρόνια, ωστόσο έδειξε με την χθεσινή του εμφάνιση με την Εθνική μας, ότι έχει τις δυνάμεις για να παίξει ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου. Διότι, από θέμα ποιότητας και ταλέντου ουδείς το αμφισβήτησε ποτέ.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτό και «όργωσε» την αριστερή πτέρυγα, δικαιώνοντας τον Νίκο Κωστένογλου που τον εμπιστεύτηκε για αυτό το ρόλο.

Ο Αντρέας Αβραάμ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΛ, ωστόσο ενημερώθηκε από τους «γαλαζοκίτρινους» ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και θα πρέπει να ψάξει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μία περίεργη απόφαση, σε μία εποχή όπου όλες οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν να βρουν διεθνείς παίκτες. Όμως, είναι φανερό ότι με τέτοιες εμφανίσεις, δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Ήδη, μελετά κάποιες προτάσεις που έχει στα χέρια και θα πάρει την οριστική του απόφαση μετά που θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

ΑΕΛ: Αισιοδοξία...

Εντός των επόμενων ημερών θα διαφανεί η κατάσταση του Τεσέιρα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ