ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σωματείο ΑΕΛ: Περιμένοντας τις εγγυητικές

Σε αναμονή για τον Άραβα επενδυτή οι γαλαζοκίτρινοι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και καιρό οι συζητήσεις του σωματείου της ΑΕΛ με υποψήφιο Άραβα επενδυτή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τους «Λέοντες». Οι επαφές των δυο πλευρών έχουν ξεπεράσει την πρώιμη φάση, όπως και το φιλολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά τη σύμβαση εμπιστευτικότητας τα βιβλία άνοιξαν και οι δυο πλευρές μιλάνε πλέον με δεδομένα.

Επί της ουσίας τη δεδομένη στιγμή εκ μέρους του σωματείου αναμένουν την μεριά του επενδυτή για να παρουσιάσει τις ανάλογες εγγυητικές που θα τον καθιστούν αξιόπιστο διαπραγματευτή για να συνεχιστεί έτσι η διαδικασία ολοκλήρωσης του deal. Οι πληροφορίες επί του θέματος αναφέρουν πως υπάρχουν θετικές ενδείξεις κι ότι στα επόμενα 24ωρα από πλευράς ΑΕΛ θα έχουν όλα όσα ζήτησαν απ' τον ΄΄Άραβα επενδυτή.

Αν και εφόσον παρουσιαστούν οι ανάλογες εγγυητικές τότε η όλη συζήτηση περνά στη φάση των διαπραγματεύσεων. Τα νομικά επιτελεία αναλαμβάνουν δράση, και προσπαθούν να καταλήξουν σε ένα τελικό κείμενο στο οποίο θα αναγράφεται και η παραμικρή λεπτομέρεια σε σχέση με την συμφωνία. Απ’ τη διαδικασία διαδοχής, τους όρους, το οικονομικό κι όλα τα συναφή.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν θετικές ενδείξεις επί του θέματος, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα σε τέτοια λεπτά ζητήματα, που η παραμικρή λεπτομέρεια μετρά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως το deal κλείνει αν δεν πέσουν πρώτα οι υπογραφές. Εξάλλου τα παραδείγματα όπου τέτοιες συμφωνίες χάλασαν την τελευταία στιγμή είναι αρκετά. Παρά ταύτα η ουσία βρίσκεται στο γεγονός πως για την ώρα φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ και προοπτική για την επίτευξη συμφωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση