ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις κερκίδες o γηπεδούχος στα ντέρμπι της Λεμεσού

Λεπτομέρειες για την χωρητικότητα, την χρήση των κερκίδων και το οδικό δίκτυο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Λεπτομέρειες για την χωρητικότητα του νέου γηπέδου της Λεμεσού, την χρήση των κερκίδων, αλλά και για το οδικό δίκτυο συζητήθηκαν στην σημερινή επιθεώρηση του από τον πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη και τα ΜΜΕ.

Όπως τονίστηκε, η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι 13000 θέσεις. Από αυτές οι 800 θέσεις θα είναι VIP και θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες ανά όροφο. Συνολικά, θα είναι τρεις ορόφοι εντός γηπέδου.

Η Βόρεια κερκίδα θα είναι για τους φιλοξενούμενους πάντα. Στα ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων πάλι ο φιλοξενούμενος (ή τυπικά φιλοξενούμενος) θα παίρνει τη Βόρεια κερκίδα και ο γηπεδούχος τις άλλες τρεις. Δεν θα χωριστεί οπαδικά το γήπεδο στα ντέρμπι.

Αυτό το γεγονός θα συμβεί, μετά από ξεκάθαρη απαίτηση της Αστυνομίας για να μπορούν μέσω του νέου οδικού δικτύου οι φιλοξενούμενοι οπαδοί να αποχωρούν από το γήπεδο χωρίς ταλαιπωρία.

Η γενικότερη στόχευση των αρχών είναι να αποφευχθεί, δηλαδή, το φαινόμενο της Νότιας του ΓΣΠ που είναι μόνο για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν λίγη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε στη βόρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

«Χάθηκε» στο Δάσος

«Χάθηκε» στο Δάσος

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0… η ΑΕΛ εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Μαζάν; Check

ΑΕΛ: Μαζάν; Check

Έτοιμος για την ένατη του συμμετοχή με τα γαλαζοκίτρινα ο Σλοβάκος
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ