ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστολή Κάρτας: Από Σεπτέμβρη (και αν) στην Βουλή

Με δυο συνεδρίες να απομένουν μέχρι τις διακοπές της Βουλής, μοιάζει δύσκολο να ανοίξει το θέμα τώρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κοινό μέτωπο έχει ανοίξει η ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ με στόχο την αναστολή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου ενόψει και της νέας σεζόν. Οι δυο ομάδες έχουν στείλει επιστολές προς την ΚΟΠ, τον ΚΟΠ, αλλά και κυβερνητικές αρχές στις οποίες αναπτύσσουν τα επιχειρήματα τους. Μάλιστα φαίνεται πως υποστήριξη βρίσκουν και από άλλες ομάδες όπως ο Εθνικός Άχνας, που με τη σειρά του ετοιμάζει επιστολή.

Οι ομάδες παραθέτουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου, έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα ποσοστό πέραν του 60% ηλικιών 16 έως 40, εγκατάλειψαν τα γήπεδα.

Παράλληλα οι ομάδες αναφέρουν πως με αναστολή της κάρτας φιλάθλου, και με δεδομένο πως στο γήπεδο μπορούν να προσέλθουν μόνο εμβολιασμένοι, τότε το πρόγραμμα εμβολιασμού θα πάρει μεγάλη ώθηση.

Υπάρχουν όμως κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, οι οποίες θα πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να έρθει η αναστολή της κάρτας οπαδού για τη φετινή χρονιά.

Αρχικά να σημειώσουμε πως χωρίς υποστήριξη από ΚΟΠ και ΚΟΑ δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη και αυτό είναι το πρώτο κρατούμενο.

Έπειτα οι ομάδες σε συνάρτηση με ΚΟΠ και ΚΟΑ θα πρέπει να προτείνουν και αν θες να πιέσουν την πολιτεία ώστε να έρθει η αναστολή.

Για να συμβεί αλλαγή θα πρέπει να υπάρξει τροποποίηση της νομοθεσίας και ως εκ τούτου η βουλή θα κρίνει το τι θα συμβεί. Το κυριότερο όμως πρόβλημα είναι η βουλή έχει μόλις δυο συνεδρίες μέχρι να κλείσει για διακοπές, κάτι που θα συμβεί σε μια εβδομάδα.

Ως εκ τούτου με τα δεδομένα όπως τα παρουσιάζουμε πιο πάνω, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι και συνεπώς πάμε για Σεπτέμβρη. Ακόμη όμως και τότε θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να υπάρξει αναστολή της κάρτας οπαδού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ