ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στη σειρά οι Μίλανιτς και Μουνιόθ

Το ποσό που αξιώνει ο Σλοβένος τεχνικός και η περίπτωση του Ισπανού...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Ανόρθωση ένα από τα κύρια ζητήματα που έθεσε ως προτεραιότητα ο Ανδρέας Σάντης είναι το θέμα με τις αποζημιώσεις, τόσο από την περσινή χρονιά αλλά και από τη φετινή. Με προσπάθειες του προέδρου της εταιρείας και του διοικητικού του συμβουλίου σιγά-σιγά κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αρχίζουν να λύνονται.

Ήδη βρέθηκε η κοινή λύση με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σάββα Δαμιανού με τη διοίκηση της «Κυρίας» να γλιτώνει το δικαστήριο και κατάφερε να βρει τον τρόπο ώστε οι δύο πιο πάνω να συμβιβαστούν.

Τώρα σειρά παίρνουν οι Ντάρκο Μίλανιτς και Σίσκο Μουνιόθ. Μάλιστα ο Ισπανός πριν από λίγες μέρες βγήκε στην αντεπίθεση, καθώς με δηλώσεις του ανέφερε ότι μπορεί να πάει και στη ΦΙΦΑ, καθώς ζητά να πληρωθεί όλο του το συμβόλαιο. Για την ώρα φαίνεται να μην προκύπτει κάτι νεότερο και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να δούμε τις οριστικές εξελίξεις. 

Η περίπτωση του Ντάρκο Μίλανιτς φαντάζει ίσως πιο εύκολη, καθώς η Ανόρθωση για την ώρα διαπραγματεύεται τόσο με τον ίδιο αλλά και τον βοηθό του, Σάσα Γκάιζερ για να βρεθεί η συμβιβαστική λύση και να πάρουν κάποιο ποσό από το συμβόλαιο τους. Ο Σλοβένος τεχνικός αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 160 χιλιάδες και γίνονται προσπάθειες για να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση