ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το μπαλάκι στον Πουλλαΐδη

Πολύ σημαντικός ο Μάρτιος για οριστικές εξελίξεις στην «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τον αποκλεισμό κόντρα στον Ολυμπιακό και το οριστικό «τέλος» στους στόχους της φετινής χρονιάς, άπαντες στην Ανόρθωση έχουν ρίξει το βάρος στην επόμενη μέρα που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Το περασμένο Σάββατο (04/03) έγινε η προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στο πρόεδρο της εταιρείας, Ανδρέα Σάντη και στον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Πουλλαΐδη. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) η συζήτηση είχε ως βασικό άξονα το ιδιοκτησιακό καθεστώς με τον Ανδρέα Σάντη να εκφράζει την θέληση του να παραμείνει στη διοικητική ηγεσία της ομάδας μετά τον Μάιο και να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα βέβαια ζήτησε απ’ τον Χρήστο Πουλλαΐδη όπως ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τι ακριβώς θέλει. Το τέλος της συνάντησης έβγαλε «άσπρο καπνό» με τους δυο παράγοντες να αποφασίζουν πως θα συνεχίσουν τις επαφές του μέχρι τα μέσα Μαρτίου προκειμένου να καταλήξουν κάπου ώστε να ξεκινήσει κι επίσημα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Επί της ουσίας το μεγάλο ζήτημα αφορά τις μετοχές του Χρήστου Πουλλαΐδη κι αν θα τις πουλήσει ή όχι. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να πουλήσει, όμως δεν πρόκειται να το πράξει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι που ξεκαθάρισε εδώ και μήνες. Την ίδια ώρα ερωτηματικό υπάρχει στο ποσό που θα αξιώσει, ενώ την ίδια ώρα στο κάδρο υπάρχουν οι οφειλές – αποζημιώσεις της τρέχουσας περιόδου

Εν κατακλείδι ο επόμενος μήνας είναι σημαντικός για την Ανόρθωση και το μέλλον της. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών θα εντατικοποιηθούν, και σύντομα θα υπάρξει κατάληξη όπου ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει η θέση του Πουλλαΐδη κατά πόσον θα πουλήσει τις μετοχές του αλλά και πόσα χρήματα αξιώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση