ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: 1+1 μεταγραφές

Πιθανότατα η «Κυρία» να κινηθεί για άλλες δύο κινήσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να ξεκίνησε το πρωτάθλημα και άπαντες να συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως όσο το μεταγραφικό παραθυράκι μένει ανοιχτό υπάρχει και εκεί μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι και στην Ανόρθωση ο Ντάρκο Μίλανιτς με τον Νεόφυτο Λάρκου έχουν στρέψει την προσοχή τους αυτές τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό κομμάτι.

Μετά την αποχώρηση του Ντένις Πόποβιτς, δημιουργήθηκε μία κενή θέση ξένου/κοινοτικού στον κατάλογο Α’, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον αθλητικό διευθυντής της «Κυρίας» να προχωρήσει σε μεταγραφή. Αυτό που προκύπτει είναι ότι η ομάδα έχει ανάγκη για ενίσχυση σε δύο θέσεις. Αυτή του επιτελικού μέσου και του σέντερ φορ. Τη δεδομένη στιγμή γίνονται και προσπάθειες για αποδέσμευση του Βέρχοβετς για να ελευθερωθεί ακόμη μία θέση ξένου/κοινοτικού στον κατάλογο Α’.

Αν τελικά αποχωρήσει και ο Βέρχοβετς δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη δύο μεταγραφές παικτών καταλόγου Α’ στη θέση του επιτελικού μέσου και του σέντερ φορ. Αν όχι τότε αναμένεται να γίνει μία κίνηση για παίκτη καταλόγου Α’ και μία για παίκτη καταλόγου Β’.

Πάντως στην Ανόρθωση δηλώνουν ευχαριστημένοι με το υφιστάμενο ρόστερ, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουν οποιαδήποτε μεταγραφή εφόσον το παραθυράκι των μεταγραφών είναι ακόμη ανοιχτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση