ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: «Αγκάθι» οι συνεργάτες του Τιμούρ

Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καν ξεκινήσει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανόρθωση και Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα συνεχίσουν μαζί στη νέα σεζόν καθώς όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι δυο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Ως εκ τούτου ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ανόρθωση φθάνει στο τέλος της, με τον Νεόφυτο Λάρκου να ψάχνει τον τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

Το στόρι όμως του διαζυγίου με τον Γεωργιανό κόουτς περιλάμβανε ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο και σχετίζεται άμεσα με τους συνεργάτες του Τιμούρ. Ως γνωστό κανείς εκ των συνεργατών του δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, χωρίς όμως να έχουν ενημερωθεί επίσημα από την ομάδα, ούτε καν να έχουν ενημέρωση.

Επί του ρεπορτάζ να σημειώσουμε πως η συμφωνία διαζυγίου μεταξύ Ανόρθωσης – Τιμούρ δεν περιλάμβανε την όποια αποζημίωση για τους συνεργάτες. Είναι δυο διαφορετικά – ανεξάρτητα κεφάλαια μεταξύ τους, κάτι που υποδηλώνει πως η διοίκηση Χρήστου Πουλλαΐδη θα έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του Τιμούρ στις επόμενες μέρες ώστε να βρεθεί κι εκεί η χρυσή τομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση