ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: «All in» για φορ που θα κάνει τη διαφορά

Στη «Κυρία» είναι έτοιμοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για ένα επιθετικό κλάσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» στις τάξεις της Ανόρθωσης αφού σε οκτώ ημέρες από σήμερα η αποστολή αναχωρεί για Πολωνία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Νεόφυτο Λάρκου ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ντάρκο Μίλανιτς, είναι η απόκτηση ενός επιθετικούς που θα κάνει την διαφορά.

Όπως μαθαίνουμε στη «Κυρία» είναι έτοιμοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για τον βασικό φορ της ομάδας ο οποίος θέλουν να έχει το στοιχείο που ξεχωρίζει στους επιθετικούς που είναι αναμφίβολα αυτό του σκοραρίσματος.

Μπορεί η Βαρωσιώτικη ομάδα να είχε την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή τερμάτων κατά την λήξασα αγωνιστική περίοδο πίσω από τον Απόλλωνα, ωστόσο η ανάγκη για ένα επιθετικό ο οποίος θα «ματώνει» τα αντίπαλα δίκτυα είναι πέρα για πέρα από αναγκαία.

Έτσι η ομάδα προγραμματισμού στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο έχει ρίξει το βάρος της αυτή τη στιγμή  στην εξεύρεση ενός φορ ο οποίος θα ανταποκρίνεται στα θέλω του προπονητή και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις πάνω σε αυτό το κομμάτι.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση