ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Αλλάζει πόστο ο Βέσκο

Ανακοίνωση από την Κυρία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ενημερώνει ότι ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς με το τέλος της χρονιάς θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

Στην οικογένεια της Ανόρθωσης, ως ένα σημαντικό στέλεχός της, θα παραμείνει για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο ο κ. Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Ο κ. Μιχαήλοβιτς θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας, την οποία και ανέλαβε στις 5/1, μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ακολούθως θα επανέλθει στα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών. Η αξιολόγησή του δε για το υφιστάμενο ρόστερ λαμβάνεται σοβαρά υπόψη για τις αποφάσεις.

Η αναβάθμιση των ακαδημιών είναι εξέχουσας προτεραιότητας για το Δ.Σ. της Ανόρθωσης και στα πλαίσια αυτά με τη νέα σεζόν θα μεταφερθούν τα αγωνιστικά τμήματα στα γήπεδα «Άλφασπορτς». Απώτερος στόχος η συνεχής βελτίωση των ακαδημιών μας τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε έμψυχο δυναμικό ώστε σύντομα να μπορούν δικά μας παιδιά να στελεχώνουν την πρώτη ομάδα.

Η συνεισφορά του κ. Μιχαήλοβιτς στη φετινή σεζόν υπήρξε σημαντική και κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του φίλαθλου κόσμου της Ανόρθωσης. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στη συνέχεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ