ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:00
 

Ανόρθωση: Αμετάπειστος ο Χατζηπαντέλα

Αποχωρεί από την προεδρία οριστικά

Newsroom 24sports

Παρά τις αντιρρήσεις του Χρήστου Πουλλαίδη αλλά και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του σωματείου της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηπαντέλα δεν άλλαξε γνώμη και έτσι αποχωρεί από τη θέση του τόσο στο σωματείο όσο και στην εταιρεία.

Ανόρθωση: Η ομιλία Χατζηπαντέλα

Πραγματοποιήθηκε συνεδρία της εταιρείας με σκοπό να μεταπειστεί αλλά αυτό κατέστη ανέφικτο, με τον ίδιο να καλεί σε συστραύτευση όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και να ευχαριστεί όσους βοήθησαν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά:

«Σε συνεδρία της Εταιρείας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ομάδας μας, o κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ενημέρωσε για ακόμη μια φορά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο της Ανόρθωσης, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους.

Παρά το γεγονός πως η παραίτηση του δεν έγινε αποδεκτή, ο ίδιος υπογράμμισε πως η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασαν τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Χατζηπαντέλα, στη συνέχεια, ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του κατά την διάρκεια της θητείας του και βοήθησαν με τον τρόπο τους στο να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα και έχριζαν άμεσης επίλυσης, όπως αναφέρθηκαν και μέσα από την ομιλία του στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Καταλήγοντας, απηύθυνε έκκληση συστράτευσης προς όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Ανόρθωσης, τονίζοντας, ταυτόχρονα, ότι μπορούν και επιβάλλεται να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μέσα από τις οποίες η ποδοσφαιρική ομάδα της «Μεγάλης Κυρίας» θα αναγεννηθεί και θα πορευθεί σε επιτυχίες, πάντοτε με περηφάνια και αξιοπρέπεια, όπως επιβάλλει η 108χρονη Ιστορία της».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με νέους μάρτυρες συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό στον Στρόβολο

«Aν η δικαιοσύνη ήταν υγιής, μέχρι τώρα οι δολοφόνοι θα έπρεπε να ήταν μέσα. Όμως, έχοντας υπόψη τον ...»
ΑΚΑ  |  12:21

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Οζερσάι: Θα μπουν ειδικοί στα Βαρώσια για καταγραφή

«Eιδικούς μόνο στον τουρκομαχαλλά έσιει!!!??? »
ΑΚΑ  |  12:18

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X