ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Αν πει το ναι ο Ράγιος…

Δεν είναι, πλέον μόνο θέμα οικονομικό

Newsroom 24sports

Το θέμα Ράγιος δεν είναι από αυτά που έχουν εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στην Ανόρθωση, όμως κάθε φορά που κάποιος ερωτάται ανακινείται το ζήτημα. Ο Χρήστος Πουλλαΐδης πάντως με όσα είπε στην Cablenet δε θέλησε να το κλείσει οριστικά.

Γεγονός είναι πως εδώ και μερικές μέρες σε επίπεδο φημολογίας ακούγονται πολλά για προσεγγίσεις της πλευράς του παίκτη ώστε να παραμείνει με όρους που του πρότεινε η Ανόρθωση. Αν είναι έτσι όμως και αφού από τη «Μεγάλη Κυρία» διαμηνύουν πως η πρόταση δεν αποσύρθηκε οριστικά από το τραπέζι γιατί δεν υπογράφει;

Αν είναι έτσι όμως και αφού από τη «Μεγάλη Κυρία» διαμηνύουν πως η πρόταση δεν αποσύρθηκε οριστικά από το τραπέζι γιατί δεν υπογράφει;

Η απάντηση κρύβεται στο κομμάτι του σχεδιασμού που αναφέρεται στην αναζήτηση δυο μέσων για τους οποίους υπάρχει και καλό διαθέσιμο ποσό να κινηθεί ο Κετσπάγια. Ήταν λογικό να ψάξει στην αγορά και για άλλες λύσεις όσο το θέμα του Ράγιος ήταν «κολλημένο» και αν μπορέσει να φέρει αυτό που θέλει τότε η ομάδα προχωρά.

Όσο δεν κλείνει κάποιος και δεν υπογράφει αλλού ο Ράγιος, τα δεδομένα θα είναι αυτά που υπάρχουν σήμερα με μια πρόταση στο τραπέζι αλλά χωρίς απόλυτη πρόθεση από τους εμπλεκόμενους να την κάνουν συμβόλαιο και να την υπογράψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση