ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Ανόρθωση: Αναζητώντας τα χρήματα για τη μετακίνηση του Σιβού

Στο προσκήνιο μιας από τις περιπτώσεις για τις οποίες «ελέγχεται» ο Ανδρέας Παντελή

Newsroom 24sports

Η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας «Ανόρθωσις» ήταν η αφορμή προκειμένου να τύχουν πληροφόρησης τα μέλη για τη δραστηριότητα του τελευταίου έτους με φως να ρίχνεται και σε κάποιες «σκοτεινές» πτυχές επί προεδρίας Ανδρέα Παντελή. Από τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας είχαν ζητηθεί εξηγήσεις για ορισμένες διαδρομές χρημάτων με κάποιες εξ αυτών να ξεκαθαρίζουν και κάποιες όχι με αποτέλεσμα το ζήτημα να έχει ήδη προωθηθεί προς τους νομικούς συμβούλους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η μεταγραφή του Αμπντουλάχι Σιβού προς την τουρκική Σίβαρσπορ τον Ιανουάριο του 2018 με τον Νιγηριανό διεθνή να αφήνει την ομάδα της Αμμοχώστου προκειμένου να αναζητήσει ένα υψηλότερο επίπεδο στην καριέρα του με προορισμό τη γειτονική χώρα. Η υπόθεση αυτή χωρίζεται σε δύο μερή καθώς από τη μια ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει ακόμη καταθέσει όλα τα χρήματα της συμφωνίας με την «Μεγάλη Κυρία» να καταφεύγει στην UEFA διεκδικώντας ένα ποσό της τάξης των 150 χιλιάδων ευρώ.

Από τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας είχαν ζητηθεί εξηγήσεις για ορισμένες διαδρομές χρημάτων

Από εκεί και πέρα, ακόμα και το υπόλοιπο ποσό το οποίο έχει φύγει από το ταμείο της Σίβαρσπορ με προορισμό το αντίστοιχο της Ανόρθωσης, φαίνεται να είναι ελλειπές καθώς ενδιάμεσα υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στη Βουλγαρία. Μέρος λοιπόν των 250 χιλιάδων ευρώ για τα οποία ο Ανδρέας Παντελή δεν έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις, είναι και αυτά, με 210 χιλιάδες ευρώ να αφορούν μετρητά και άλλες 40 χιλιάδες ευρώ να αφορούν επιταγή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X