ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Άνεργους μέχρι την Παρασκευή

Η «Κυρία» έχει δύο κενές θέσεις στον κατάλογο Α'

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έκλεισε τα μεσάνυχτα και επίσημα το μεταγραφικό παράθυρο και πλέον οι ομάδες μας έχουν μόνο το δικαίωμα να εντάξουν στο ρόστερ τους άνεργους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, οι ομάδες στην Κύπρο έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε δανεισμό ποδοσφαιριστή (από άλλη Κυπριακή ομάδα) μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η χθεσινή μέρα δεν περιλάμβανε μεταγραφική κίνηση για την Ανόρθωση η οποία έχει δύο κενές θέσεις και είναι στο ψάξιμο για επιτελικό μέσο. Η αποχώρηση του Ντένις Πόποβιτς έδωσε την ευκαιρία στην «Κυρία» να κοιτάξει για τον αντικαταστάτη του Σλοβένου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, το γεγονός ότι τόσο ο Εμπραλίτζε όσο και ο Γουαρίς δεν μπορούν να βοηθήσουν στη θέση του επιτελικού μέσου καθιστούν την μεταγραφή στο «10» ως αρκετά σημαντική. Στη εξίσωση μπαίνει και το ότι ο Λάζαρος είναι σε μια ηλικία που δεν θα μπορεί να αγωνίζεται σε πολύ ψηλές εντάσεις κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. 

Ελεύθερη θέση στο ρόστερ δημιουργήθηκε και με την αποχώρηση του Βερχόβετς με τη Βαρωσιώτικη ομάδα να ρίχνει ματιές σε ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης.

Εν τέλει η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς δεν προέβη σε κάποια κίνηση και το τελευταίο παράθυρο που μένει ανοικτό είναι αυτό των ανέργων μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Με λίγα λόγια απομένουν κάτι λιγότερο από δύο 24ωρα για να δούμε αν τελικά θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση