ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αντί Κόνφερενς...Γιουρόπα Λιγκ!

Έγιναν αλλαγές που ευνόησαν την «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ καλά νέα έρχονται από την UEFA για την Ανόρθωση. Σύμφωνα με την αξιόπιστη ιστοσελίδα kassiesa.net (που συνεργάζεται με την UEFA), η κυπελλούχος Κύπρου θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ και όχι στο Κόνφερενς.

Η Ανόρθωση θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι αλλαγές έγιναν γιατί το «σύστημα» που δημιούργησε η UEFA για τα επόμενα χρόνια με τις τρεις διοργανώσεις, τούτη τη στιγμή έχει ένα κενό, καθώς βάσει του συστήματος ο νικητής του Κονφερενς κερδίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουροπα.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νικητής Κονφερνς, οπότε προκύπτει ένα κενό στη 12αδα των ομάδων που έχουν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα (χωρίς προκριματικά) και έχουμε 11 αντί 12. Η κυπελλούχος Ρωσίας θα πάει απευθείας στους ομίλους του Γιουροπα (από τα πλει οφ που θα έπαιζε κανονικά), η κυπελλούχος Δανίας πάει από τον 3ο στα πλει οφς και το κενό στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ το καλύπτει η Κύπρος.

Να σημειώσουμε ότι για την ώρα η Ανόρθωση δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από την UEFA που να επιβεβαιώνει τις πιο πάνω πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση