ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Από το ολότελα, καλές και οι 2/10

Τουλάχιστον θα έχει ένα επιπλέον αγώνα πριν τη διακοπή

Newsroom 24sports

Δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν η φασαρία που προκλήθηκε από την αναβολή του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξε το ρόλο της, όμως το σίγουρο είναι πως επικράτησε η κοινή λογική σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της Ανόρθωσης.

Το ζητούμενο ήταν να μη μείνει ένα μήνα χωρίς αγώνα και αυτό της προκύπτει μέσα από ένα εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα στις 2/10. Θα παίξει έτσι τουλάχιστον ένα ματς πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, κάτι που χαροποιεί τον Κετσπάγια. Ας μην ξεχνάμε πως το Γενάρη, που θα παίξει λογικά με ΑΠΟΕΛ, θα είναι και το κύπελλο στο οποίο θα δοθεί βάρος και με τίποτα δεν θέλουν να υπάρχει συμφόρηση με ντέρμπι εκείνο το διάστημα.

Τέλος καλό όλα καλά; Όχι βέβαια, το ιδανικό ήταν να παίζει τα ματς όταν αρχικά είχαν οριστεί, αλλά πάντα πρέπει να κρίνεις υπό τις περιστάσεις. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει.

Πλέον το μενού έχει ΕΝΠ, Πάφο και δέκα μέρες μετά Απόλλωνα. Ακολουθούν 2.5 βδομάδες και μετά Ομόνοια. Αυτά τα δυο τελευταία στο «Παπ». Μετά από αυτό παίρνει λίγη ροή το πράγμα και μπαίνει και η Ανόρθωση στη λογική μιας κανονικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Δεν είναι μόνο που θα έπαιζαν οι άλλοι και η Ανόρθωση θα έπρεπε να καλύπτει βαθμούς ούσα στη δεύτερη εξάδα, με αγώνες λιγότερους, αλλά και το γεγονός πως ούτε δευτερότριτης κατηγορίας ομάδα δε θα έβρισκε αφού ξεκινούν κι αυτοί τα επίσημα.

Μια ματιά στο πρόγραμμα βρίσκει την Ανόρθωση να μπορεί να το θεωρεί ισορροπημένο. Έχει στο «Παπ» τα μεγάλα ματς και εκτός αγώνες που πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει. Μιλούμε, μετά την Ένωση, για τρία εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους που παλεύουν για τα ίδια πράγματα. Στο σίγουρο η Πάφος και η Ομόνοια, σε αυτά του Απόλλωνα (δηλαδή το πρωτάθλημα) φιλοδοξούν και στο σύλλογο της Αμμοχώστου να φτάσουν. Είναι γερά τεστ δύναμης και αντοχών αυτά που έρχονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση