ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αποψίλωση...

Μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα στα άκρα της άμυνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μπαίνουν στην άκρη για την Ανόρθωση, που από σήμερα (22/10) γυρίζει σελίδα και ξεκινά να σκέφτεται το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΚ. Μία αναμέτρηση με ψηλό βαθμό δυσκολίας εκ των πραγμάτων, στην οποία μάλιστα η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει με απουσίες.

Στην αναμέτρηση με τη Φλόρα προέκυψαν προβλήματα με τους παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τα άκρα της άμυνας, αφού οι αλλαγές τόσο του Αμπαρτζουμιάν όσο και του Αντωνιάδη ήταν αναγκαστικές. Για τον Αρμένιο μάλιστα, ο Τιμούρ Κετσπάγια σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ότι το νέο πρόβλημα που προέκυψε είναι σοβαρό.

Κατά συνέπεια, λαμβάνοντας υπόψιν ότι αμφίβολη για το παιχνίδι της Δευτέρας (25/10) είναι και η συμμετοχή του Άντερσον Κορέια (λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την ΑΕΛ ήταν εκτός επιλογών στο χθεσινό ματς), οι επιλογές για τα άκρα της άμυνας περιορίζονται σημαντικά.

Ο Παύλος Κορρέα θέτει ξανά υποψηφιότητα για να καλύψει το κενό του Αμπαρτζουμιάν όπως και κατά τον προηγούμενο μήνα που ο Αρμένιος είχε μείνει εκτός λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με την εθνική του, ενώ στα αριστερά αν δεν μπορέσουν να παίξουν Κορέια και Αντωνιάδης, μένει μόνο η επιλογή του Αβραάμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση