ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Αποτυχία…αλλά δεν ήρθε το τέλος

Ωστόσο είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει

Newsroom 24sports

Αν πρέπει να βρούμε ποια ήταν η χειρότερη εμφάνιση της Ανόρθωσης μέχρι σήμερα πιθανότατα θα επιλέγαμε την  χθεσινή. Η ομάδα της Αμμοχώστου μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την έβλεπες να θέλει να δημιουργήσει φάσεις , αλλά να μην μπορεί… σε μερικά διαστήματα μου θύμισε φιλικά προετοιμασίας που οι παίχτες δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον, κάνοντας απανωτά λάθη.

Το σύνολο του Γεωργιανού τεχνικού έβγαζε μάτια ότι ήταν φανερά επηρεασμένο από τις πολλές απουσίες που είχε, καθώς πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές απουσίαζαν. Και σαν να μην έφτανε αυτό λίγο  πριν τον αγώνα, κατά την προθέρμανση προστίθεται και ο Λόρια καθώς τραυματίστηκε στην μύτη, με τον Παπαδόπουλο να παίρνει θέση βασικού.

Αυτό που στοίχισε περισσότερο στην προσφυγική ομάδα ήταν αδυναμία να μεταβιβάσει την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού με αξιώσεις, προσπαθώντας με μακρινές μπαλιές που αναχαιτίζονταν επιτυχώς από τον πολύ καλά ανασταλτικά Ολυμπιακό.

Στους παίχτες της «Κυρίας» επίσης φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού και η κούραση των τελευταίων συνεχόμενων αγώνων. Ολόκληρη η ομάδα έβγαλε την κούραση, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην έχει καθαρό μυαλό για να πράξει στο γήπεδο αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Πέραν αυτών, στο κυανόλευκο σύνολο πλέον δεν υπάρχει ο ποδοσφαιριστής που με μια του ενέργεια να μπορεί να αλλάξει τα αγωνιστικά δεδομένα. Ή μάλλον υπάρχει και αυτός είναι ο Ρούμπεν Ράγιος, ωστόσο η απόδοση του  Ισπανού εδώ και αρκετό διάστημα είναι σε πτώση. Αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που επηρέαζε, διότι αν ο Ισπανός ήταν στα κέφια του, μια μπαλιά του, ή μια περίτεχνη του ενέργεια, θα μπορούσε να βγάλει την Βαρωσιώτικη ομάδα από τη δυσμενή θέση και να την οδηγήσει στο τρίποντο.

Βέβαια ένα τέτοιος ποδοσφαιριστής που να μπορεί να πάρει την ομάδα στους ωμούς τους στις δύσκολες στιγμές είναι και ο Ανανίντζε, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 62΄. Ωστόσο, τα περίπου 30 λεπτά που αγωνιστικέ δεν φάνηκε να υποστηρίζει αυτό τον ρόλο, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμη απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό.

Όλα αυτοί είναι παράμετροι που ο Γεωργιανός  προπονητής και το τεχνικό τιμ της ομάδας, θα πρέπει να μελετήσουν, καθώς η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική και παρόμοιες εμφανίσεις όπως την χθεσινή πιθανότατα να την απομακρύνουν από τον στόχο της. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και κάθε στραβοπάτημα δύσκολα μπορεί να διορθωθεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Οι εθνικές μας καταστροφές

«προσφέρουμε δάνειο 2% για αναπηρία να πληρώσετε τα έξοδα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
gregio  |  17:54

Οι εθνικές μας καταστροφές

«πάρτε δάνειο 2% για άτομα με αναπηρία επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
selsumat@gmail.com  |  17:53

Οι εθνικές μας καταστροφές

«προσφέρουμε 2% δάνειο με αναπηρία για την πληρωμή ιατρικών εξόδων επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com ...»
selsumat@gmail.com  |  17:52

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση