ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Αποχωρεί απ' τα διοικητικά ο Νεοφύτου

Παραμένει πιστός στα καθήκοντα του της διοικούσας επιτροπής μέχρι να αναλάβει το νέο συμβούλιο του σωματείου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε εβδομάδα εξελίξεων βρισκόμαστε στην Ανόρθωση, καθώς μέχρι σήμερα το απόγευμα θα πρέπει να κατατεθεί ο συνδυασμός Χρήστου Χατζηστεφάνου για την προεδρία του σωματείου ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στις 10 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Νεοφύτου, ο οποίος ήταν πρώην εκτελεστικός γραμματέας του σωματείου και τώρα ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής δεν θα βρίσκεται στο νέο συμβούλιο του σωματείου. Παρόλαυτα παραμένει κανονικά πιστός στα καθήκοντα του μέχρι να αναλάβει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Νεοφύτου ήταν από τους ανθρώπους που είχαν ταχθεί ενάντια στη μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας προς τον σύλλογο και όπως φάνηκε εκ των υστέρων δικαιώθηκε για την απόφαση του. Ο λόγος που δεν ήθελε την μεταβίβαση των μετοχών ήταν γιατί το σωματείο θα έπαιρνε άμεσα όλα τα χρέη της εταιρείας, ενώ η συμφωνία διαχείρισης έληγε τέλη Μαΐου και ούτως η αλλιώς η νέα διοίκηση θα μπορούσε να υπογράψει νέα συμφωνία διαχείρισης με καλύτερους όρους.

Την ίδια ώρα ο Νεοφύτου ήταν από τους ανθρώπους που βγήκε μπροστά μετά την παραίτηση της διοίκησης Ανδρέα Σάντη και στα δύσκολα φώναξε παρών, προσπαθώντας τον τελευταίο καιρό μαζί με τα άλλα τρία άτομα που αποτελούν τη διοικούσα επιτροπή, Σάββα Αβραάμ, Κυριάκο Πραστίτη και Ανδρέα Ανδρέου να μαζέψουν λεφτά. Μάλιστα κατάφεραν αρκετά πράγματα, όπως να πληρώσουν μέρος των δεδουλευμένων των παικτών, αλλά και να μαζέψουν λεφτά που θα πάνε άμεσα στο ποσό που χρειάζεται για τα κριτήρια.

Επί της ουσίας ο Μιχάλης Νεοφύτου μετά από δύο χρόνια εμπλεκόμενος ενεργά στα διοικητικά δρώμενα του σωματείου, αποφάσισε όπως αποχωρήσει, όμως θα παραμείνει δίπλα στην Ανόρθωση ως αγνός και πιστός φίλος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση