ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: «Άρρωστη» και γιατρειά... πουθενά

Το ίδιο (τραγικό) έργο σε επανάληψη για άλλη μια φορά κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ίδιο έργο επαναλήφθηκε για ακόμα μια φορά απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το ίδιο τραγικό έργο που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν. Δεν αποτελεί μάλλον καμιά έκπληξη που η Ανόρθωση δέχθηκε την έκτη της φετινή ήττα από την θαρραλέα ΠΑΕΕΚ.

Η ήττα αυτή ασφαλώς και «πληγώνει». Τα επαναλαμβανόμενα αμυντικά λάθη έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα κάθε κατεβασιά της ομάδας της Κερύνειας στην περιοχή της Ανόρθωσης να «μυρίζει» γκολ. Σε τέσσερις τελικές της ομάδας της Κερύνειας στον στόχο, αυτή πέτυχε τρία γκολ κόντρα σε μια άμυνα που μόνο... άμυνα δεν θύμιζε.

Όταν δέχεσαι τρία γκολ στην έδρα σου και ηττάσαι από την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος, τότε δεν δικαιούσαι να λες πως αξίζει να στοχεύεις σε κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνεις αυτή τη στιγμή. Η βαθμολογία λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα που δείχνει η ομάδα της Αμμοχώστου. Το κυριότερο είναι πως δεν υπάρχει κάπου κάτι για να πιαστείς. Κάτι θετικό, για να μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Η Ανόρθωση μοιάζει βαριά «άρρωστη» σε αγωνιστικό επίπεδο. Η γιατρειά αναζητείται ακόμα κάπου εκεί έξω. Αυτή δεν είναι σίγουρο αν θα βρεθεί άμεσα, καθώς τα λόγια έχουν αρχίσει και στερεύουν γι' αυτά που βλέπουμε βδομάδα με βδομάδα στον πρώτο τη τάξει εγχώριο θεσμό του ποδοσφαίρου μας. 

Είναι μάλλον προφανές να πούμε πως αυτή η ομάδα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με όσα κάνει και όσα (δεν) κάνει στο γήπεδο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση