ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Βέσκο να η ευκαιρία!

Πιθανή νίκη επί του Απόλλωνα θα αναγκάσει τη διοίκηση της Ανόρθωσης να εξετάσει την περίπτωση μονιμοποίησης του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Ανόρθωση, απ’ το διοικητικό, στο μεταγραφικό, μέχρι και το κεφάλαιο προπονητή. Ταυτόχρονα όμως τρέχουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την «Κυρία» να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα την Κυριακή σε ένα παιχνίδι που παρά τις απουσίες στόχο έχει τη νίκη.

Είναι μάλιστα ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ευκαιρία για τον Σέρβο – Κύπριος, ο οποίος δήλωσε μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, την ετοιμότητα του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εκ των πραγμάτων μια νίκη επί του Απόλλωνα θα αναγκάσει την διοίκηση της Ανόρθωσης να εξετάσει την περίπτωση μονιμοποίησης του Βέσκο.

Πάντως τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί αρκετά ονόματα στην Ανόρθωση, ενώ θυμίζουμε πως τον χορό της ονοματολογίας ξεκίνησε το Τραϊανός Δέλλας. Η διαδικασία αξιολόγησης έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο όπως σημειώσαμε και πιο πριν, μια νίκη επί του Απόλλωνα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα γύρω απ’ την περίπτωση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Εκ των πραγμάτων η αποστολή της Ανόρθωσης είναι δύσκολη, καθώς πέραν απ’ το γεγονός πως απέναντι της η «Κυρία» θα βρει έναν Απόλλωνα που διανύει περίοδο φορμαρίσματος, υπάρχουν σωρεία αγωνιστικών προβλημάτων. Συγκεκριμένα τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού θα χάσει ο τιμωρημένος Μιχάλης Ιωάννου, όπως και οι τραυματίες Κίκο, Κωστάκης Αρτυματάς και Άβτο Εμπραλίτζε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδρέα Χρυσοστόμου.

Παρά όμως τις απουσίες, ο στόχος της Ανόρθωσης δεν αλλάζει και η νίκη αποτελεί μονόδρομο, με τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς να δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα σε αυτή την πρόκληση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση