ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Βγαίνει «τσάρκα» για τον αντι-Τιμούρ

Έφτιαξε short-list ο Νεόφυτος Λάρκου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στη μετά Τιμούρ εποχή ετοιμάζεται να μπει η Ανόρθωση. Στην τελευταία συνάντηση που είχε ο Γεωργιανός με τη διοίκηση διαφάνηκε ότι δεν μπορούν να γεφυρωθούν οι διαφορές που έχουν οι δυο πλευρές και έτσι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

Κετσπάγια και Ανόρθωση θα προχωρήσουν σε χωριστούς δρόμους. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 54χρονου προπονητή προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο κομμάτι της αποζημίωσης, έτσι ώστε το διαζύγιο να βγει συναινετικό.

Παράλληλα, ο Νεόφυτος Λάρκου έχει ξεκινήσει ήδη τις προεργασίες για τον αντικαταστάτη του Τιμούρ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης έχει φτιάξει μια short-list με υποψήφιους προπονητές που έχει προκρίνει, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να κινηθεί γρήγορα μόλις επισημοποιηθεί και το διαζύγιο με τον Κετσπάγια. Στη λίστα του Λάρκου βρίσκονται προπονητές οι οποίοι είναι γνώστες του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και προπονητές που δεν έχουν εργαστεί ξανά στο νησί μας.

Στην Ανόρθωση θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό το θέμα του προπονητή, έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν και στα υπόλοιπα θέματα του προγραμματισμού, καθώς ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση