ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Βραχνάς οι παλιές οφειλές

Ένα θέμα που απασχολεί των συμφωνηθέντων...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τη συνάντηση Πουλλαΐδη-Σάντη-Χαμπουλλά που έγινε το περασμένο Σάββατο τέθηκε ως προτεραιότητα το κομμάτι των οφειλών και συγκεκριμένα ο ελλειμματικός φετινός προϋπολογισμός που προέκυψε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγο ζήτημα αποτελεί βραχνά για την Ανόρθωση, ώστε να βαδίσει ομαλά στην επόμενη μέρα. Μάλιστα κάποιοι από τους πιθανούς νέους μετόχους που έχουν προσεγγιστεί παρουσιάζονται προβληματισμένοι διαμηνύοντας στον Ανδρέα Σάντη πως θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ξοφληθεί το έλλειμα της σεζόν που διανύουμε, ώστε η ομάδα να ανασάνει και να μπορέσουν να συμβάλουν ουσιαστικά στο διοικητικό κομμάτι.

Εκ των πραγμάτων πρόκειται για ένα απ’ τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση Σάντη, ο οποίος δημόσια μάλιστα μιλώντας για το οικονομικό σημείωσε πως «κανείς δεν περισσεύει» και πως η ωμή πραγματικότητα είναι ότι τα εκατομμύρια δεν τρέχουν «απ’ τα μπατζάκια» τους, κάνοντας ένα κάλεσμα προς όλες τις μεριές να συμβάλουν.

Οι διεργασίες πάντως από πλευράς Σάντη συνεχίζονται ώστε να βρει του απαραίτητους οικονομικούς πόρους, με κυριότερο στόχο να «κουρέψει» το έλλειμα που προέκυψε απ’ τη φετινή σεζόν και να βρει τους συμπαίκτες με τους οποίους θα οδηγήσει την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ